Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Сьогодні набрав чинності новий Порядок визначення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води суб’єктам природних монополій
Опубліковано 26 червня 2015 року о 13:02



Порядок визначення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води суб’єктам природних монополій, ліцензування діяльності яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затверджений постановою НКРЕКП, від 23.04.2015 № 1305, сьогодні офіційно оприлюднений в «Офіційному віснику України» за № 48, ст. 1554.

 

Порядок визначення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води суб’єктам природних монополій набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Дія цього Порядку поширюється на суб’єктів господарювання, які здійснюють або мають намір здійснювати господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування якої здійснює НКРЕКП, та є суб’єктами природних монополій. Порядок застосовується НКРЕКП при визначенні та встановленні індивідуальних технологічних нормативів використання питної води таким суб’єктам господарювання.

 

Згаданий Порядок сприяє:

- встановленню послідовного та чіткого механізму визначення та встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води; 

- захисту прав та інтересів споживачів;

- підвищенню відповідальності виробника при визначенні та встановленні індивідуальних технологічних нормативів використання питної води.

 

Постанова № 1305 зареєстрована у Міністерстві юстиції 22.05.2015 за № 592/27037.

 

При цьому постановою НКРЕКП від 23.04.2015 № 1304 визнано таким, що втратив чинність попередній Порядок, затверджений постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 24.01.2014 № 23.

 

Також варто зазначити, що постанови № 1304 і 1305 оприлюднені на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua і розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство», а також будуть опубліковані в офіційному друкованому ЗМІ Комісії – «Інформаційному бюлетені НКРЕКП».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux