Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 30 червня
Опубліковано 26 червня 2015 року о 13:46



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 30 червня 2015 року о 12-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про затвердження на липень 2015 року реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і тепло генеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену тепло генеруючими організаціями теплову енергію.

 

2. Щодо схвалення інвестиційних програм газотранспортного та газозберігаючого підприємства ПАТ «Укртрансгаз» на 2015 рік.

 

3. Про перегляд та встановлення тарифів у зв'язку із відокремленням функцій транспортування, розподілу та постачання природного газу на виконання вимог статті 16 «Відокремлення функцій транспортування, розподілу та постачання природного газу» Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу»:

- тарифу на транспортування природного газу магістральними трубопроводами для ПАТ «Укртрансгаз»;

- тарифів на постачання природного газу за регульованим тарифом для новостворених газопостачальних підприємств, які отримали ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом з 01.07.2015 року;

- тарифів на транспортування природного газу розподільними трубопроводами;

- загального тарифу на транспортування природного газу, середньозваженого тарифу на транспортування природного газу розподільними трубопроводами, середньозваженого тарифу на постачання природного газу.

 

4. Про коригування тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії для ТЕЦ та когенераційних установок.

 

5. Про перегляд тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії, вироблених на атомних електростанціях ДП «НАЕК «Енергоатом».

 

6. Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію.

 

7. Про перегляд тарифу на відпуск електричної енергії, виробленої Ташлицькою ГАЕС та Олександрівською ГЕС ДП «НАЕК «Енергоатом».

 

8. Про коригування тарифу на відпуск електричної енергії ПАТ «Укргідроенерго».

 

9. Про перегляд структури та рівня тарифу на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами для ДП «НЕК «Укренерго» на 2015 рік.

 

10. Про коригування тарифів:

- на теплову енергію для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів;

- на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

 

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування інвестиційних програм ліцензіатів з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами, та з виробництва теплової та/або електричної енергії на атомних електростанціях, гідроелектростанціях та гідроакумулюючих електростанціях».

 

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до додатка 3 до постанови НКРЕ від 30.12.2013 № 1799».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux