Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 28 травня
Опубліковано 27 травня 2015 року о 17:28



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 28 травня 2015 року о 10-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Питання порядку денного:

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про затвердження на червень 2015 року реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію.

 

2. Про встановлення:

граничного рівня ціни на природний газ для установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів;

граничного  рівня ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання;

ціни на природний газ для потреб релігійних організацій.

 

3. Про коригування тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії для ТЕЦ та когенераційних установок.

 

4. Про коригування тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

 

5. Про коригування тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб управителів багатоквартирних будинків, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

 

6. Про внесення змін до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік та про схвалення проекту постанови НКРЕКП "Про затвердження Змін до Порядку визначення відрахувань коштів на поточні рахунки постачальників електричної енергії за регульованим тарифом та на поточний рахунок із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне  регулювання у сфері енергетики, від 13 червня 2013 року № 700".

 

7. Про розгляд акта позапланової перевірки Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії ПАТ "ДТЕК Західенерго". 

 

8. Про схвалення Інвестиційної  програми на 2015 рік:

ТОВ Науково-виробничого підприємства "Енергія - Новояворівськ";

Комунального підприємства теплового господарства "Гадячтеплоенерго";

Концерну "Міські теплові мережі";

КП "Чугуївтепло";

КП "Васильківтепломережа".

 

9. Про видачу ПАТ "ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО" дубліката ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії та її копій для 3-ох філій (відокремлених структурних підрозділів).

 

10. Про схвалення постанов Кабінету Міністрів України та внесення відповідних змін до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік:

Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії;

Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності зі зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ;

Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом;

Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу, газу (метану) вугільних родовищ.

 

 

11. Продовження розгляду питання про встановлення тарифу на відпуск електричної енергії та схвалення Інвестиційної програми для ПАТ "ДТЕК "Донецькобленерго" ВП "Миронівська ТЕС". 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux