Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
24 вересня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 18 вересня 2024 року о 20:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 24 вересня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ПРАТ «ГАЗІНВЕСТ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕК САНДЕР»;

2) ТОВ «КУЯВІЯ ЕНЕРГО».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ДП «ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО МАЯК» ПРАТ «ВІННИЦЬКИЙ ЗАВОД «МАЯК».

4. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕЛЕВАТОР-АГРО».

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії КП ВМР «ВМТЕ».

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 24 січня 2020 року № 198 (зміна найменування ліцензіата).

7. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо встановлення особливостей порядку ліцензування у період дії воєнного стану).

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПрАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2025 – 2029 роки.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2441» щодо внесення змін до ІП АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2445» щодо внесення змін до ІП ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік.

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік».

12. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку визначення витрат на оплату праці, які враховуються у тарифах на послуги з розподілу електричної енергії, передачі електричної енергії, диспетчерського (оперативно-технологічного) управління, послуги постачальника універсальних послуг, виробництво теплової та виробництво електричної енергії» (зміна до постанови НКРЕКП від 26.10.2015 № 2645 щодо доповнення підходів у частині визначення річних витрат на оплату праці).

13. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії» (приведення Порядку до норм діючої нормативної бази Регулятора в частині продовження першого регуляторного періоду).

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування ціни, за якою здійснюється постачання електричної енергії споживачам постачальником «останньої надії» (щодо зміни коефіцієнта, який враховує ризики від коливання цін на балансуючому ринку та ринку «на добу наперед», при розрахунку ціни, за якою здійснюється постачання електричної енергії постачальником «останньої надії»).

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Порядку моніторингу ринку теплової енергії» щодо спрощення форми надання інформації суб’єктами господарювання для цілей моніторингу.

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 24 грудня 2019 року № 3013» (щодо коефіцієнта, який застосовується до тарифів на послуги транспортування природного газу, при замовленні потужності на міждержавних з’єднаннях на перший квартал газового року 2024 – 2025).

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на основі багаторічного стимулюючого регулювання» (щодо вдосконалення механізму формування тарифів на послуги транспортування природного газу для точок входу та виходу в/з газотранспортну(ої) систему(и)).

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (внесення змін до Кодексу газотранспортної системи та Типового договору транспортування природного газу).

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визначення ставки внеску на регулювання на ІV квартал 2024 року.

20. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо вдосконалення роботи кол-центрів операторів систем розподілу/електропостачальників, впровадження форми звітності та гарантованих стандартів якості для операторів малих систем розподілу).

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо спрощення діючих форм звітності учасників ринку електричної енергії, затверджених постановами НКРЕКП від 28.02.2019 № 282 та від 29.03.2019 № 450).

22. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку».

23. Про порушення ТОВ «СОЛЯРІС-ЕНЕРДЖІ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

24. Про порушення ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНІ ІННОВАЦІЙНІ СИСТЕМИ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

25. Про порушення ТОВ «СТРОЙ ЦЕНТР» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

26. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 14 серпня 2024 року № 1468 «Про накладення штрафу на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

27. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» (за зверненнями замовників послуги з приєднання).

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «БІОЕНЕРГОПРОДУКТ» з виробництва електричної енергії.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «С.ЕНЕРДЖІ-КІРОВОГРАД» з виробництва електричної енергії.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЛТК ЕЛЕКТРУМ» з постачання електричної енергії споживачу.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЛТК ЕЛЕКТРУМ» з постачання природного газу.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з виробництва електричної енергії.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з виробництва теплової енергії.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ВІННИЦЯГАЗ» з розподілу природного газу.

37. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 жовтня 2024 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 жовтня 2024 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 жовтня 2024 року).

38. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 14 серпня 2024 року № 1475 (щодо подовження строку набуття статусу користувача реєстру гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

39. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 (щодо створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

40. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

41. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux