Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
03 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 червня 2024 року о 18:04

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 03 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «КАДОГАН УКРАЇНА»;

2) ТОВ «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНИК»;

3) ТОВ «ЮЕНЕРДЖІС»;

4) КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕЛЕКТРОНЕО»;

2) ТОВ «МОДЕРН ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНИК».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

1) ТОВ «ЕДГ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОТРЕЙД.НЕТ».

4. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕНЕРДЖІТРЕНД»;

2) ТОВ «СМАРТ ПЛАНТС».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «СМАРТ ПЛАНТС».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «АСК ЕНЕРДЖІ».

7. Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 11 липня 2014 року № 882 (зміна найменування).

8. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ПТМ «КОВЕЛЬТЕПЛО».

9. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖИ ММХ».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2624».

11. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 серпня 2021 року № 1235 (зміна найменування).

12. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 14 листопада 2019 року № 2329 (зміна найменування).

13. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку системи розподілу на 2025 – 2029 роки:

1) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік.

15. Про порушення ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про порушення КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

17. Про недотримання ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

18. Про порушення ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

19. Про недотримання АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

20. Про порушення ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Про порушення ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

22. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 19 червня 2024 року № 1151 «Про накладення штрафу на ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» за невиконання рішення НКРЕКП».

23. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 червня 2024 року № 1121 «Про застосування санкцій до АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, здійснення заходів державного регулювання та внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 травня 2023 року № 878».

24. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «А-СОНЯЧНА ЕНЕРГІЯ» з виробництва електричної енергії.

26. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (щодо уточнення формул розрахунку).

27. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 17 березня 2022 року № 345 (щодо доповнення переліку витрат ліцензіатів, понесених внаслідок військової агресії російської федерації проти України, які вважаються обґрунтованими).

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до структури тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ» (у частині зміни напрямів витрат на проведення ремонтних робіт на 2024 рік).

29. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

30. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про набуття ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРАЇНСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА БІРЖА» статусу адміністратора передачі даних».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux