Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
01 жовтня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 вересня 2024 року о 20:10

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 01 жовтня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ТОВ «КОСТОПІЛЬСЬКИЙ ЗАВОД СКЛОВИРОБІВ».

2. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «МЕГАПОЛІСЖИТЛОБУД».

3. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «АЕМ».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» (внесення зміни до постанови НКРЕКП від 18 жовтня 2022 року № 1310).

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ ФІРМІ «ГРІЛЬ».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ПРАТ «УІФК».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії, виданої КП «ПІВДЕННО-ЗАХІДНІ ТЕПЛОМЕРЕЖІ».

8. Про анулювання ліцензії з виробництва електричної енергії, виданої ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ ГУБЕНКУ ФЕДОРУ ФЕДОРОВИЧУ, та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов НКРЕКП.

9. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

11. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення Планів розвитку систем розподілу на 2025 – 2029 роки:

1) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

2) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

3) АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

4) ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО».

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2442» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік».

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік».

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 29» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік.

16. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2639» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2024 – 2028 роки».

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2024 рік».

19. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2024 – 2028 роки».

20. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2024 рік».

21. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку формування тарифів на транспортування нафти та нафтопродуктів магістральними трубопроводами».

22. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газорозподільних систем» (щодо сприяння розвитку виробництва біометану).

23. Про прийняття постанов НКРЕКП про затвердження операторам газорозподільних систем обсягів перевищення фактичної вартості послуг з розподілу природного газу над тарифною виручкою, передбаченою тарифами на розподіл природного газу, з урахуванням отриманих компенсацій витрат, за відповідні періоди.

24. Про прийняття постанов НКРЕКП про затвердження змін до Планів розвитку газорозподільних систем на 2024–2033 роки ВОЛИНСЬКОЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ, ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ та ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ФІЛІЙ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ», ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ», АТ «КИЇВГАЗ», АТ «ПОЛТАВАГАЗ».

25. Про порушення ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

26. Про порушення ТОВ «НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ 3000» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

27. Про порушення ТОВ «ХІМ-ТРЕЙД ЮА» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та сплату внесків на регулювання не в повному обсязі.

28. Про недотримання ТОВ «ХІМ-ТРЕЙД ЮА» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу та сплату внесків на регулювання не в повному обсязі.

29. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1499 («Про застосування санкцій до ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу»).

30. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1502 («Про застосування санкцій до ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу»).

31. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 червня 2024 року № 1143 «Про застосування санкцій до НЕК «УКРЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, здійснення заходів державного регулювання та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 05 липня 2023 року № 1231» (щодо уточнення абзацу другого підпункту 2 пункту 5 постанови).

32. Про розгляд питання виконання АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» вимог розпорядження НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 184-р «Про усунення порушень ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» (щодо виконання АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» зобов’язань щодо відчуження своєї частки у статутному капіталі ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ» та щодо внесення змін до Статуту в частині виключення з предмета діяльності АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» таких видів діяльності як постачання електричної енергії за регульованим тарифом, постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом, передача електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами, виробництво електричної енергії).

33. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 листопада 2023 року № 316-р «Про усунення порушень ТОВ «ІРШАНСЬКА СЕС» (щодо продовження строку виконання ТОВ «ІРШАНСЬКА СЕС» умов договору про відшкодування частки вартості врегулювання небалансу електричної енергії, укладеного з ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ», шляхом забезпечення розрахунків станом на 31 грудня 2022 року в повному обсязі).

34. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 38-р «Про усунення порушень ТОВ «СІЛІКОНФІЛД» (щодо продовження строку виконання ТОВ «СІЛІКОНФІЛД» умов договору про відшкодування частки вартості врегулювання небалансу електричної енергії, укладеного з ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ», шляхом забезпечення розрахунків станом на 31 грудня 2023 року в повному обсязі).

35. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 10 квітня 2024 року № 109-р «Про усунення порушень АТ «КИЇВГАЗ» (щодо продовження терміну довиконання АТ «КИЇВГАЗ» заходів з встановлення населенню індивідуальних лічильників).

36. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненнями замовника послуги з приєднання).

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання електричної енергії споживачу.

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання природного газу.

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

40. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про граничні ціни на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку».

41. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 (щодо створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

42. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у серпні 2024 року.

43. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

44. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux