Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються проекти постанов щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП
Опубліковано 27 листопада 2018 року о 18:52



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 27 листопада 2018 року, схвалено проекти постанов про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП.

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритих обговорень проектів постанов про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП.

 

Проекти постанов про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП оприлюднюються з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет: http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/ea1/060/61aea1060210d949787448.pdf.

 

1. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО».

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 06 грудня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: grabar@nerc.gov.ua, контактна особа: Грабар Людмила Іванівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО», яке є виконавцем цих послуг», «Про встановлення тарифу на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб управителів багатоквартирних будинків КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» та «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» відбудеться 07 грудня 2018 року о 11:00 у приміщенні КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» (конференц-зал 2-й поверх) за адресою: м. Вінниця, вул. 600 річчя, 13.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проектів рішень НКРЕКП приймаються до 05 грудня 2018 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Вінницькій області, м. Вінниця, вул. Стрілецька, 51; e-mail: energo.vn@newline.net.ua, в копії grabar@nerc.gov.ua.

 

2. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ».

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 06 грудня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м.  Київ, 03057; e-mail: pyzh@nerc.gov.ua, контактна особа: Пиж Борис Володимирович, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ», яке є виконавцем цих послуг», «Про встановлення тарифу на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб управителів багатоквартирних будинків КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» та «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» відбудеться 07 грудня 2018 року о 11:00 за адресою: м. Кам’янець - Подільський, вул. Тімірязєва, 123, актовий зал.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проектів рішень НКРЕКП приймаються до 05 грудня 2018 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Хмельницькій області, вул. Герцена, 10, м. Хмельницький, 29005; e-mail: energo.km@newline.net.ua, в копії pyzh@nerc.gov.ua.

 

3. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 06 грудня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: pankova@nerc.gov.ua, контактна особа: Панькова Оксана Володимирівна, тел. (044) 207-19-98.

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО», яке є виконавцем цих послуг», «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб управителів багатоквартирних будинків ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО» та «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО» відбудеться 07 грудня 2018 року о 10:00 в приміщенні актового залу ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО» за адресою: м. Рівне, вул. Д. Галицького, 27 (4-й поверх, каб.409).

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проектів рішень НКРЕКП приймаються до 05 грудня 2018 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Рівненській області, вул. Академіка Грушевського, 2 А, м. Рівне, 33003; e-mail:  energo.rovno@newline.net.ua, в копії pankova@nerc.gov.ua.

 

4. МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 06 грудня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м.  Київ, 03057; e-mail: batenchuc@nerc.gov.ua, контактна особа: Батенчук Поліна Олексіївна, тел. (044) 207-19-94.

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», яке є виконавцем цих послуг», «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб управителів багатоквартирних будинків МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» та «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів (крім населення) МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» відбудеться 07 грудня 2018 року о 11:00 за адресою: м. Хмельницький, вул. Пересипкіна 5, каб. 22 (кабінет директора).

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проектів рішень НКРЕКП приймаються до 05 грудня 2018 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Хмельницькій області, вул. Герцена, 10, м. Хмельницький, 02013; e-mail: energo.km@newline.net.ua, в копії batenchuc@nerc.gov.ua.

 

5. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 06 грудня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: ojaivoron@nerc.gov.ua, контактна особа: Жайворон Олена Яківна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ», яке є виконавцем цих послуг», «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб управителів багатоквартирних будинків КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» та «Про встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» відбудеться 07 грудня 2018 року о 11:00 у приміщенні актової зали Комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради» за адресою: м. Черкаси, вул. О. Дашковича, 62.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проектів рішень НКРЕКП приймаються до 05 грудня 2018 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Черкаській області, м. Черкаси, Надпільна, 289/1, 18007; e-mail: energo.ck@newline.net.ua, в копії ojaivoron@nerc.gov.ua.

 

6. ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО». 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 06 грудня 2018 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м.  Київ, 03057; e-mail: ulitich@nerc.gov.ua, контактна особа: Улітіч Анастасія Олегівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проектів постанов НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО», яке є виконавцем цих послуг» та «Про  встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води, що надається для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» відбудеться 07 грудня 2018 року о 10:00 у приміщенні адміністративної будівлі Черкаської ТЕЦ, за адресою: м. Черкаси, просп. Хіміків, 76, каб. 201 (профком).

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проектів рішень НКРЕКП приймаються до 05 грудня 2018 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у Черкаській області, м. Черкаси, Надпільна, 289/1, 18007; e-mail: energo.ck@newline.net.ua, в копії ulitich@nerc.gov.ua.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux