Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – Зміни до Кодексу комерційного обліку електричної енергії
Опубліковано 06 жовтня 2023 року о 15:57

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ (НКРЕКП) 


ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного
обліку електричної енергії»


Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП), оприлюднює проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

Проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії» (далі – Проєкт постанови) розроблено з метою забезпечення можливості споживачу/замовнику, як першочергово отримувати інформацію щодо комерційного обліку його об’єктів, так і зручний та прозорий спосіб комунікації із ППКО у частині надання послуг ППКО та врегулювання питань під час надання даних послуг, Департаментом із регулювання відносин у сфері енергетики розроблено проєкт постанови «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії» (далі – Проєкт постанови).

Проєктом постанови передбачено внесення до Кодексу вимог щодо функціонування сервісу «Особистого кабінету ППКО» який забезпечує можливість замовнику/користувачу отримувати інформацію щодо стану комерційного обліку на його об’єктах, так і в зручний та прозорий спосіб здійснювати комунікацію із ППКО у частині виконання зобов’язань ППКО, які встановлені відповідними нормативно-правовими актами.

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет.

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Сім’ї Бродських, 19; e-mail: pechenovska@nerc.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 17 жовтня 2023 року (включно) у письмовому та електронному вигляді (обов’язково).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux