Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та деяких законів щодо вдосконалення законодавства у сфері запобігання зловживанням на оптовому енергетичному ринку»
Опубліковано 13 вересня 2024 року о 14:05

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та деяких законів щодо вдосконалення законодавства у сфері запобігання зловживанням на оптовому енергетичному ринку»

1. Розробник:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

2. Стислий виклад змісту проєкту:

Проєкт Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та деяких законів щодо вдосконалення законодавства у сфері запобігання зловживанням на оптовому енергетичному ринку» (далі – проєкт Закону) розроблено на виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса ШМИГАЛЯ від 28.02.2024 № 5268/2/1-24 щодо забезпечення виконання Плану законопроєктної роботи Верховної Ради України на 2024 рік, затвердженого постановою Верховної Ради України від 06.02.2024 № 3561-IX, пункту 287 розділу ІІ Плану законопроєктної роботи та пункту 13 Плану заходів НКРЕКП щодо організації виконання плану пріоритетних дій Уряду на 2024 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2024 року № 137-р, затвердженого наказом НКРЕКП від 08.03.2024 № 17-од, та з метою приведення у відповідність дефініцій оптового енергетичного продукту, зловживань на оптовому енергетичному ринку, внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення в частині визначення повноважень НКРЕКП та його посадових осіб щодо складення протоколу про адміністративні правопорушення у справах про адміністративні правопорушення.

3. Спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акта:

Проєкт Закону, порівняльну таблицю до проєкту Закону, пояснювальну записку до проєкту Закону та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному вебсайті НКРЕКП.

4. Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 14 жовтня 2024 року (включно) у паперовій та електронній формі.

5. Зауваження та пропозиції направляти на адресу:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг: 03057, м. Київ, вул. Сім’ї Бродських, 19; тел. (044) 204-48-67; е-mail: antsyferova@nerc.gov.ua та box@nerc.gov.ua.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux