Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – Зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії
Опубліковано 02 серпня 2024 року о 12:35

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оприлюднює проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

Проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії» розроблено з метою:

удосконалення норм Правил роздрібного ринку в частині забезпечення ефективності процедури розгляду скарг;

забезпечення можливості розгляду скарг за допомогою застосування технічних засобів з обов’язковою участю заявника/його уповноваженого представника;

відкритості результатів розгляду скарг шляхом оприлюднення результатів розгляду на власному офіційному вебсайті ліцензіата, з урахуванням вимог щодо захисту персональних даних та конфіденційності інформації;

функціонування в складі оператора системи розподілу та електропостачальника такого підрозділу як Центр захисту споживачів електричної енергії, шляхом розроблення Положення про Центр захисту споживачів електричної енергії (додаток до Правил роздрібного ринку електричної енергії).

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП.

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Сім’ї Бродських, 19; e-mail: lkovtun@nerc.gov.ua, Maksymenko@nerc.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 16 серпня 2024 року (включно) у письмовому та електронному вигляді (обов’язково) у форматі doc, docx за формою згідно з додатком 1 Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux