Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 6 серпня
Опубліковано 05 серпня 2015 року о 17:40



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 6 серпня 2015 року о 10-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Питання порядку денного:

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про внесення змін до Інвестиційної програми на 2015 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПАТ «Хмельницькобленерго».

 

2. Про прийняття протокольного рішення щодо забезпечення населення бланками заяв та декларацій для призначення житлової субсидії і доставки їх населенню.

 

3. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Зміни до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік» та схвалення проектів постанов НКРЕКП:

«Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 23 липня 2013 року № 1009 «Про встановлення параметрів регулювання, що мають довгостроковий строк дії, для цілей стимулюючого регулювання» та визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 10 січня 2014 року № 7 «Про встановлення регуляторної норми доходу на регуляторну базу активів, яка створена на дату переходу до стимулюючого регулювання»;

«Про внесення змін до Порядку визначення регуляторної бази активів суб'єктів природних монополій у сфері електроенергетики».

 

4. Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «Гідроенергоінвест» для мікро ГЕС.

 

5. Про зміну території здійснення ліцензованої діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами ПрАТ «АТОМСЕРВІС».

 

6. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ «СОЛІД ТЕПЛОІНВЕСТ».

 

 

7. Продовження розгляду питання про внесення змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, про схвалення проектів постанов НКРЕКП «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем», «Про затвердження Правил постачання природного газу» та про схвалення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про ринок природного газу».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux