Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 29 грудня
Опубліковано 28 грудня 2015 року о 17:40



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 29 грудня 2015 року о 14-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Питання порядку денного:

 

Розділ другий. Різне

1. Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії :

ТОВ «ЗАХІДТЕПЛО»;

ТОВ «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ВОЛИНЬ»;

ТОВ «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ЛЬВІВ».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «ЕНЕРГОСЕРВІСНА КОМПАНІЯ «ЕСКО Україна»;

ТОВ «УКРТЕПЛОБУДІНВЕСТ».

 

3. Про встановлення тарифу на відпуск електричної енергії на 2016 рік ПАТ «Укргідроенерго».

 

4. Про встановлення тарифу на відпуск електричної енергії, що виробляється Ташлицькою ГАЕС та Олександрівською ГЕС ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2016 рік.     

 

5. Про перегляд тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії АЕС для ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2016 рік.

 

6. Про внесення зміни до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 11.12.2014 № 762 та схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу газотранспортних систем та внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 вересня 2015 року № 2494».

 

 

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік та про схвалення проектів регуляторних актів – постанов НКРЕКП «Про затвердження Порядку ринкового формування роздрібних тарифів на електричну енергію, що відпускається споживачам» та «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux