Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови щодо змін до постанови від 30 квітня 2015 року № 1543 (встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів (крім населення)
Опубліковано 05 жовтня 2017 року о 15:00



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 5 жовтня 2017 року, схвалено проект постанови «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 квітня 2015 року № 1543».

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 квітня 2015 року № 1543». 

 

Проект постанови НКРЕКП разом з протоколами відкритих обговорень тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів (крім населення) для ліцензіатів НКРЕКП: ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт», Львівського міського КП «Львівтеплоенерго», Обласного комунального підприємству «Миколаївоблтеплоенерго», КП «Міськтепловоденергія» (м. Кам'янець-Подільський), КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго», ТОВ фірма «ТехНова», та обґрунтовуючими матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/ea4/138/61aea4138c48e439929278.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 3 листопада 2017 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: Grabar@nerc.gov.ua , контактна особа: Грабар Людмила Іванівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 квітня 2015 року № 1543» відбудеться 6 листопада 2017 року за такими адресами:

 

ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт»: о 16:00, вул. Гагаріна, буд. 21, в приміщенні  ДНЗ «Шосткинський центр професійно-технічної освіти», м. Шостка;

Львівське міське КП «Львівтеплоенерго»: 0 10:00, вул. Данила Апостола,1, актовий зал, м. Львів;

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»: 0 11:00, вул. Генерала Свиридова. 40/1-А, 4-й поверх, м. Миколаїв;

КП «Міськтепловоденергія» (м. Кам'янець-Подільський): 0 15:00, вул. Тімірязєва, 123, в приміщенні актового залу КП «Міськтепловоденергія», м. Кам'янець-Подільський;

КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго»: 0 15:00, вул. 600-річчя, 13 у конференц-залі, м. Вінниця.

ТОВ фірмі «ТехНова»: о 10:00 вул. Шевченка, 5, м. Чернігів.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 2 листопада 2017 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресами:

 

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Сумській області, 40007 м. Суми, вул. Охтирська, 18 e-mail: energo.sumy@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для  ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт»).

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Львівській області, 79026, м. Львів, вул. Козельницька, 3, e-mail: energo.lviv@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ЛМКП «Львівтеплоенерго»).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Миколаївській області, 54017, м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 91, а/с № 195, e-mail: energo.mk@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Хмельницькій області, 29005, м. Хмельницький, вул. Герцена, 10, e-mail: energo.km@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для КП «Міськтепловоденергія» (м. Кам'янець-Подільський).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Вінницькій області, 21007, м. Вінниця, вул. Червоноармійська, 51, e-mail: energo.vn@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго»).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Чернігівській області, 14000 Чернігів, вул. П'ятницька, 49, e-mail: energo.cn@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ТОВ фірма «ТехНова»).

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux