Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови щодо змін до деяких постанов НКРЕКП (встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення))
Опубліковано 05 жовтня 2017 року о 14:55



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 5 жовтня 2017 року, схвалено проект постанови «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

Проект постанови НКРЕКП разом з протоколами відкритих обговорень про схвалення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) для ліцензіатів НКРЕКП: ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт», Львівського міського КП «Львівтеплоенерго», Обласного комунального підприємству «Миколаївоблтеплоенерго», КП «Міськтепловоденергія» (м. Кам'янець-Подільський), КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго», ТОВ фірма «ТехНова» та обґрунтовуючими матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/ea4/170/61aea4170b4cc141544551.pdf . 

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 3 листопада 2017 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: Grabar@nerc.gov.ua , контактна особа: Грабар Людмила Іванівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП» відбудеться 6 листопада 2017 року за такими адресами:

 

ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт»: о 16:00, вул. Гагаріна, буд. 21, в приміщенні  ДНЗ «Шосткинський центр професійно-технічної освіти», м. Шостка;

Львівське міське КП «Львівтеплоенерго»: о 10:00, вул. Данила Апостола,1, актовий зал, м. Львів;

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»: о 11:00, вул. Генерала Свиридова. 40/1-А, 4-й поверх, м. Миколаїв;

КП «Міськтепловоденергія» (м. Кам'янець-Подільський): о 15:00, вул. Тімірязєва, 123, в приміщенні актового залу КП «Міськтепловоденергія», м. Кам'янець-Подільський;

КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго»: о 15:00, вул. 600-річчя, 13 у конференц-залі, м. Вінниця.

ТОВ фірмі «ТехНова»: о 10:00 вул. Шевченка, 5, м. Чернігів.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 2 листопада 2017 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресами:

 

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Сумській області, 40007 м. Суми, вул. Охтирська, 18 e-mail: energo.sumy@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ТОВ «Шосткинське підприємство «Харківенергоремонт»).

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Львівській області, 79026, м. Львів, вул. Козельницька, 3, e-mail: energo.lviv@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ЛМКП «Львівтеплоенерго»).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Миколаївській області, 54017, м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 91, а/с № 195, e-mail: energo.mk@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Хмельницькій області, 29005, м. Хмельницький,  вул. Герцена, 10, e-mail: energo.km@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для КП «Міськтепловоденергія» (м. Кам'янець-Подільський).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Вінницькій області, 21007, м. Вінниця, вул. Червоноармійська, 51, e-mail: energo.vn@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для КП Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго»).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Чернігівській області, 14000 Чернігів, вул. П'ятницька, 49, e-mail: energo.cn@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ТОВ фірма «ТехНова»).

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux