Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється для відкритого обговорення проект постанови про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП щодо тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ, інших споживачів (крім населення)
Опубліковано 01 вересня 2017 року о 15:44



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 31 серпня 2017 року, схвалено проект постанови «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

Проект постанови НКРЕКП разом з протоколами відкритих обговорень тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ, інших споживачів (крім населення) та релігійних організацій для ліцензіатів НКРЕКП: ЛКП «Залізничнетеплоенерго», ПАТ «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів), ТОВ фірма «ТехНова», КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради та обґрунтовуючими матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/ea4/5fa/61aea45fa6ca9412547516.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 28 вересня 2017 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: Ulitich@nerc.gov.ua, контактна особа: Улітіч Анастасія Олегівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП» відбудеться 29 вересня 2017 року за такими адресами:

- ЛКП «Залізничнетеплоенерго»: о 10:00 вул. Петлюри, 4а, 1-й поверх «Світлиця», м. Львів; 

- ПАТ «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів): о 10:00 вул. Шевченка, 5, м. Чернігів;

- ТОВ фірма «ТехНова»: о 10:00 вул. Шевченка, 5, м. Чернігів;

- КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради: о 09:30 у приміщенні Черкаської торгово-промислової палати, вул.. Небесної сотні, 105, м .Черкаси.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 27 вересня 2017 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресами:

 

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Львівській області,  вул. Козельницька, 3 м. Львів, 79026; e-mail: energo.lviv@newline.net.ua , в копії Ulitich@nerc.gov.ua (для ЛКП «Залізничнетеплоенерго»);

 

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Чернігівській області, вул. П'ятницька, 49, м. Чернігів, 14000; e-mail: energo.cn@newline.net.ua , в копії Ulitich@nerc.gov.ua (для ТОВ фірма «ТехНова» та ПАТ «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів));

 

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Черкаській області, вул. Ільїна, 289/1, м. Черкаси, 18007; e-mail: energo.ck@newline.net.ua , в копії Ulitich@nerc.gov.ua (для КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради).

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux