Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
7 липня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 06 липня 2015 року о 14:01



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 07 липня 2015 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про видачу ТОВ «ЗТЕК-ТРАНС» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «АЛАКОР СІТІ»;

ТОВ «СП «СТАН-КОМПЛЕКТ»;

ТОВ «УКРТАУЕР»;

КПТМ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

ТОВ «УКРАЇНСЬКА МОЛОЧНА КОМПАНІЯ».

 

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ПП «ТЕПЛОДАР 2»;

ДМП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»;

ТОВ «ТЕПЛОДАРЕНЕРГО»;

ТОВ «ІНВЕСТТЕПЛО-ВІННИЦЯ».

 

4. Про видачу ТОВ «КОНТУРГЛОБАЛ СОЛУШНС УКРАЇНА» ліцензій на право провадження господарської діяльності з:

- виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії;

- виробництва електричної енергії.

 

5. Про видачу РКП «СТАРОБІЛЬСЬКВОДА» ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

6. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії, виданої ТОВ «ЖИТЛО КОМФОРТ СЕРВІС».

 

7. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії та постачання теплової енергії Товариством з обмеженою відповідальністю «Шосткінське підприємство «Харківенергоремонт» (ліцензії серії АД № 041892, АД № 041893, АД № 041894).


8. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії Публічним акціонерним товариством «Крюківський вагонобудівний завод» (ліцензії серії АВ № 389755, АВ № 389756).

 

9. Про припинення процедури розгляду порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування та постачання теплової енергії ПАТ «Донбасенерго», відповідно до вимог постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 05 липня 2013 року № 92 «Про накладення штрафу на Публічне акціонерне товариство «Донбасенерго» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування та постачання теплової енергії» (Із змінами і доповненнями, внесеними постановами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 04 жовтня 2013 року № 196, від 27 грудня 2013 року № 336, постановою НКРЕКП, від 07 жовтня 2014 року № 78).

 

10. Про припинення процедури розгляду порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії КП БМР «Білоцерківтепломережа», відповідно до вимог постанови НКРЕКП від 30.04.2015 № 1353 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО БІЛОЦЕРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «БІЛОЦЕРКІВТЕПЛОМЕРЕЖА» за порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов  з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії».

 

11. Про припинення процедури розгляду порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування та постачання теплової енергії КП «ТПТЕ «ТЕПЛОТРАНС» ДМР, відповідно до вимог постанови НКРЕКП від 30.04.2015 № 1356 «Про накладення штрафу на КП «ТРАНСПОРТУВАННЯ ПОКУПНОЇ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ «ТЕПЛОТРАНС» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов з транспортування та Ліцензійних умов з постачання теплової енергії».

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux