Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
31 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 липня 2024 року о 18:23

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 31 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ЕНЕРГЕТИЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕЛЕКТРОВАЙТ»;

2) ТОВ «УКРПАЛЕТ ЕНЕРДЖИ».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ЄС ЕНЕРДЖІ».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «СИНАПС ЕЛЕКТРИК».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ».

6. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ».

7. Про виключення CINQUE S.R.O. із реєстру учасників оптового енергетичного ринку.

8. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

9. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 20 лютого 2024 року № 321 (уточнення місцезнаходження об'єкта електроенергетики).

10. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку реєстрації учасників оптового енергетичного ринку».

11. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку.

12. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку системи розподілу на 2025 – 2029 роки:

1) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2439» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 28» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік.

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 25 жовтня 2022 року № 1342» (щодо Тимчасового порядку дій оператора системи передачі з відновлення електричних мереж та/або їх складових, пошкоджених внаслідок бойових дій, у період дії в Україні воєнного стану).

17. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 09 грудня 2023 року № 2323» (щодо перерозподілу витрат структури тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління НЕК «УКРЕНЕРГО»).

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2655» (щодо погодження зміни до кошторису витрат ДПЗД «УКРІНТЕРЕНЕРГО» на здійснення ним операційної діяльності на виконання функції постачальника «останньої надії» на 2024 рік).

19. Про погодження підписання додаткової угоди до договору про субкредитування в межах проєкту Угоди про позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури» ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «КИЇВВОДОКАНАЛ».

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» (крім населення).

21. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Порядку моніторингу ринку теплової енергії».

22. Про схвалення рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

23. Про порушення ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

24. Про порушення ТЗОВ «САНМАНЕЙ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

25. Про порушення ТОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

26. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ».

27. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 31 березня 2023 року № 83-р («Про усунення порушень ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»).

28. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 19 червня 2024 року № 168-р («Про усунення порушень НЕК «УКРЕНЕРГО»).

29. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 30 січня 2024 року № 24-р («Про усунення порушень ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ»).

30. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 67-р («Про усунення порушень ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ»).

31. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» постановою НКРЕКП від 26 червня 2024 року № 1190 («Про застосування санкцій до ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії»).

32. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 08 травня 2024 року № 883 («Про накладення штрафу на ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» за невиконання рішення НКРЕКП»).

33. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 08 травня 2024 року № 884 («Про накладення штрафу на ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» за невиконання рішення НКРЕКП»).

34. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 вересня 2020 року № 1695» стосовно встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ПАТ «ДОНБАСЕНЕРГО».

35. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 листопада 2021 року № 2186» стосовно встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС».

36. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у червні 2024 року.

37. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2615.

38. Про схвалення проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (приведення у відповідність до вимог Закону України № 3764-ІХ положень постанови НКРЕКП від 26.04.2019 № 641 та Правил ринку).

39. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів» (приведення у відповідність до чинної редакції HAR, уточнення умов надання забезпечення за ФПП).

40. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux