Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
29 вересня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 вересня 2023 року о 13:58

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 29 вересня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому було ухвалено рішення:


1. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 26 грудня 2022 року № 1839 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

2. Зупинити дію ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ВІННИЦЯГАЗ».

3. Зупинити дію ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ».

4. Зупинити дію ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ».

5. Зупинити дію ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «МИКОЛАЇВГАЗ».

6. Зупинити дію ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «СУМИГАЗ».

7. Зупинити дію ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ».

8. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1943» (щодо встановлення розміру нормативних втрат та виробничо-технологічних витрат природного газу ВІННИЦЬКІЙ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКІЙ ФІЛІЇ, СУМСЬКІЙ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

9. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу ВІННИЦЬКІЙ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКІЙ ФІЛІЇ, СУМСЬКІЙ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1945» (щодо затвердження Планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки ВІННИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ, СУМСЬКОЇ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

11. Прийняти постанови НКРЕКП про визнання такими, що втратили чинність, постанов НКРЕКП від 27 грудня 2022 року №№ 1857, 1861, 1866, 1877, 1881, 1889.

12. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики визначення розмірів нормативних та виробничо-технологічних втрат/витрат природного газу при здійсненні розподілу природного газу».

13. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газотранспортної системи».

14. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 березня 2023 року № 557».

15. Застерегти ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Застерегти ТОВ «ГІЛЬДЕНДОРФ ЕНЕРДЖИ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

17. Застерегти ПРАТ «БОЛГРАД СОЛАР» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

18. Застерегти ТЗОВ «ЛІГА» ЛТД щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

19. Застерегти ДМП «ІФТКЕ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Застерегти ДМП «ІФТКЕ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

21. Застерегти МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Застерегти МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

23. Накласти штраф на ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» за порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

24. Накласти штраф на ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

25. Накласти штраф на ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

26. Внести зміну до розпорядження НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 185-р («Про усунення порушень АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»).

27. Провести позапланову невиїзну перевірку АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» (за зверненням Замовника послуги з приєднання).

28. Провести позапланову виїзну перевірку ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» (за зверненням Замовника послуги з приєднання).

29. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» зі здійснення функцій оператора ринку.

30. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux