Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
29 листопада 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 23 листопада 2023 року о 21:48

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 29 листопада 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕНЕРГО ГРІД ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ЕНТЕПРАЙС ОІЛ»;

3) ТОВ «ЕТХ»;

4) ТОВ «МЕТАЕНЕРГІЯ»;

5) ТОВ «ПЕС»;

6) ТОВ «НЕП».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АЛЬБА ЕНЕРДЖИ»;

2) ТОВ «ГЕТ».

3. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «РЕЙ СОЛАР».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, виданої КП «НОВОМОСКОВСЬК ВОДОКАНАЛ».

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування, ведення і користування відомостями ліцензійного реєстру Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 21 серпня 2018 року № 886».

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування та оприлюднення реєстру суб'єктів господарювання, які провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, діяльність яких регулює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 01 грудня 2016 року № 2124».

7. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 грудня 2022 року № 1839 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

8. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ВОЛИНЬГАЗ».

9. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

10. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ».

11. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку.

12. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку систем розподілу на 2024 – 2028 роки:

1) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

2) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

14. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2024 рік:

1) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»;

5) ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО».

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2023 року № 356» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік.

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352» (уточнено).

17. Про погодження підписання додаткових угод до договорів про субкредитування в межах проєкту Угоди про позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури» КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ».

18. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення змін до інвестиційних програм на 2022 рік:

1) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»;

2) ПРАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ».

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1943» (щодо встановлення нормативних втрат та виробничо-технологічних витрат природного газу ВОЛИНСЬКІЙ ФІЛІЇ, ЧЕРКАСЬКІЙ ФІЛІЇ та ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу ВОЛИНСЬКІЙ ФІЛІЇ, ЧЕРКАСЬКІЙ ФІЛІЇ та ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1945» (щодо затвердження планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки ВОЛИНСЬКОЇ ФІЛІЇ, ЧЕРКАСЬКОЇ ФІЛІЇ та ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

22. Про прийняття постанов НКРЕКП про визнання такими, що втратили чинність, постанов НКРЕКП від 27 грудня 2022 року №№ 1858, 1890, 1892.

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Плану розвитку газосховищ на 2023 – 2032 роки Оператора газосховищ АТ «УКРТРАНСГАЗ».

24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Плану розвитку газорозподільної системи на 2023 – 2032 роки газорозподільного підприємства АТ «ЗАКАРПАТГАЗ».

25. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення граничних рівнів вартості виконання видів робіт та послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків для операторів ГРМ на 2023 та 2024 роки».

26. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про уточнення річної замовленої потужності об’єкта (об’єктів) споживача природного газу, що здійснює виробництво теплової та електричної енергії, в умовах воєнного стану».

27. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП» (зміни до постанов НКРЕ від 23.07.2013 № 1009 та НКРЕКП від 05.10.2018 № 1175).

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики розрахунку тарифу на послуги постачальника універсальних послуг» (зміни до постанови НКРЕКП від 05.10.2018 № 1176).

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення Змін до Порядку врегулювання спорів, що виникають між суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг».

30. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

31. Про недотримання АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

32. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

33. Про невиконання ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» рішення НКРЕКП (щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

34. Про порушення ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (розгляд Акта позапланової невиїзної перевірки від 08 листопада 2023 року № 465).

35. Про порушення ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 09 листопада 2023 року № 466).

36. Про порушення ТОВ «ФАЙН-ЕЛ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

37. Про порушення ТОВ «ГІДРОЗАХІД» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

38. Про порушення ТОВ «CК ЕНЕРДЖІ ГРУП» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

39. Про порушення ДП «ЦЕНТРГАЗ» ВАТ «КІРОВОГРАДГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

40. Про порушення ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

41. Про порушення ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

42. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 63-р «Про усунення порушень ТОВ «ПРИРОДНІ ЕНЕРГОДЖЕРЕЛА».

43. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 185-р «Про усунення порушень АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО».

44. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 25 липня 2023 року № 198-р «Про усунення порушень ПП «ЗАХІДНА ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА».

45. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 26 жовтня 2023 року № 292-р «Про усунення порушень ТОВ «ЮНАЙТЕД ЕНЕРДЖІ».

46. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 12 вересня 2023 року № 246-р «Про усунення порушень АТ «ПОЛТАВАГАЗ».

47. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «СКАЙ СОФТ» з постачання електричної енергії споживачу (за зверненням споживача).

48. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненням замовника послуги з приєднання).

49. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕНЕРГОЮНІТ» з виробництва електричної енергії.

50. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» з постачання електричної енергії споживачу.

51. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

52. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

53. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

54. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ» з розподілу природного газу.

55. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «УМАНЬГАЗ» з розподілу природного газу.

56. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

57. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП ВМР «ВМТЕ» з постачання електричної енергії споживачу.

58. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП ВМР «ВМТЕ» з виробництва електричної енергії.

59. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП ВМР «ВМТЕ» з виробництва теплової енергії.

60. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2023 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1941.

61. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

62. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux