Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
28 червня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 24 червня 2024 року о 19:11

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 28 червня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРО-КІРОВОГРАД» на 2024 – 2028 роки».

2. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРО-КІРОВОГРАД» на 2024 рік».

3. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку на 2024 – 2028 роки:

1) КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (М. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ);

2) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»;

3) КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

4. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2024 рік:

1) КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» (М. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ);

2) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»;

3) КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» (крім населення).

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про набуття ТОВ «ОПЕРАТОР ГТС УКРАЇНИ» статусу адміністратора передачі даних».

7. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження форм звітності суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сфері теплопостачання, та порядку їх подання».

8. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 15 травня 2024 року № 923 «Про застосування санкцій до ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

9. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 15 травня 2024 року № 924 «Про застосування санкцій до ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

10. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» (за заявою ліцензіата).

11. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» (за зверненнями НЕК «УКРЕНЕРГО»).

12. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями НЕК «УКРЕНЕРГО»).

13. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ» (за зверненнями НЕК «УКРЕНЕРГО»).

14. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 04 березня 2024 року № 57-р «Про усунення порушень ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» (щодо продовження строку виконання умов договору про врегулювання небалансів електричної енергії, договору про надання послуг з передачі електричної енергії, договору про надання послуг з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління, укладених з НЕК «УКРЕНЕРГО», шляхом забезпечення розрахунків станом на 31 грудня 2022 року в повному обсязі та відчуження своєї частки у статутному капіталі ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ»).

15. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1851 «Про накладення штрафу на ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» (щодо продовження ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» строку погашення грошових зобов’язань за спільне використання електричних мереж КП СУБ «Митниця»).

16. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 03 квітня 2024 року № 103-р «Про усунення порушень ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» (щодо продовження ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» строку виконання умов договору про надання послуг з передачі електричної енергії, укладеного з НЕК «УКРЕНЕРГО» шляхом забезпечення розрахунків у повному обсязі на суму заборгованості, зафіксовану Актом планової перевірки від 07 березня 2024 року № 122).

17. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 117-р «Про усунення порушень ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» (щодо продовження ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» строку розрахунків у повному обсязі за придбану електричну енергію, яка вироблена приватними домогосподарствами у 2023 році, та строку виконання умов договору про надання послуг з передачі електричної енергії, укладеного з НЕК «УКРЕНЕРГО» шляхом забезпечення розрахунків у повному обсязі станом на 31 грудня 2023 року).

18. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТЗОВ «САНМАНЕЙ» з виробництва електричної енергії.

19. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» з виробництва теплової енергії.

20. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» з виробництва електричної енергії.

21. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ІНФОКС» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

23. Про збільшення строків проведення позапланових виїзних перевірок ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (що здійснюються на підставі постанов НКРЕКП від 12 лютого 2023 року № 2400 та від 12 лютого 2023 року № 2411).

24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332».

25. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про набуття АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» статусу адміністратора передачі даних».

26. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про набуття НЕК «УКРЕНЕРГО» статусу адміністратора передачі даних».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux