Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 серпня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 21 серпня 2024 року о 19:53

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 серпня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ТАК ЕНЕРДЖІ ГРУП».

2. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «РЕНДЖИ САРАТА».

3. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 16 січня 2024 року № 106 (уточнення місцезнаходження об'єкта електроенергетики).

4. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП щодо схвалення Плану розвитку системи розподілу ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2025 – 2029 роки».

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 25» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік).

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352» (щодо надання відступів від виконання окремих вимог Кодексу систем передачі до генеруючих одиниць)

7. Про прийняття постанов НКРЕКП про підписання Додаткових угод до Договорів про погашення заборгованості перед державою за виконання гарантійних зобов’язань за Договорами гарантії (за проектом «Підвищення ефективності передачі електроенергії (Модернізація підстанцій) ІІ» та Проектом екстреного відновлення мережі електропередачі).

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування ціни, за якою здійснюється постачання електричної енергії споживачам постачальником «останньої надії» (щодо зміни коефіцієнта, який враховує ризики від коливання цін на балансуючому ринку та ринку «на добу наперед», при розрахунку ціни, за якою здійснюється постачання електричної енергії постачальником «останньої надії»).

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 24 грудня 2019 року № 3013» (щодо коефіцієнта, який застосовується до тарифів на послуги транспортування природного газу, при замовленні потужності на міждержавних з’єднаннях на перший квартал газового року 2024 – 2025). 

10. Про порушення ПРАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

11. Про порушення ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

12. Про невиконання ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 37-р «Про усунення порушень ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО», щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

13. Про порушення ТОВ «ЛАН» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

14. Про порушення ТОВ «УЕСК» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

15. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 119-р («Про усунення порушення РІВНЕНСЬКИМ ОБЛАСНИМ ВИРОБНИЧИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення).

16. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 травня 2021 року № 860 «Про накладення штрафу на ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» за порушення вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання» (щодо розтермінування суми коригування доходу (витрат) до кінця 2028 року).

17. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 10 квітня 2024 року № 108-р «Про усунення порушень ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» (щодо збільшення терміну розрахунків з НЕК «УКРЕНЕРГО» за 2023 рік).

18. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 30 січня 2024 року № 22-р «Про усунення порушень ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» (щодо збільшення терміну виконання ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» умов договорів про надання послуг з передачі електричної енергії від 10.06.2019 № 0521-02041 та про надання послуг з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління від 29.06.2019 № 0521-03041, укладених з ПРАТ «НЕК «УКРЕНЕРГО», шляхом забезпечення розрахунків станом на 28.12.2023 у повному обсязі).

19. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ГАЗОВИК» постановою НКРЕКП від 24 липня 2024 року № 1364 («Про застосування санкцій до ТОВ «ГАЗОВИК» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання»).

20. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНІ ІННОВАЦІЙНІ СИСТЕМИ» з виробництва електричної енергії.

21. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТОРГОВА ЕЛЕКТРИЧНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТОРГОВА ЕЛЕКТРИЧНА КОМПАНІЯ» з постачання природного газу.

23. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «КИЇВОБЛГАЗ» з розподілу природного газу.

24. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ВОЛИНЬГАЗ» з розподілу природного газу.

25. Про зупинення дії окремих положень постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної енергії на період дії в Україні воєнного стану» (щодо від'ємної сальдованої величини).

26. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 27 березня 2024 року № 618 «Про затвердження Порядку подання інформації про здійсненні господарсько-торговельні операції, пов’язані з оптовими енергетичними продуктами».

27. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 «Про створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії».

28. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2020 року № 2834» (щодо встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» (Зміївська ТЕС та Трипільська ТЕС)).

29. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2615.

30. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux