Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 лютого 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 21 лютого 2024 року о 20:15

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 лютого 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ СТРУМ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «УКРЕНЕРГОЕКСПРЕС».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ОЕЗ».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «БРАЙТ ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ЕНЕРДЖІТОП».

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ТОРІ СОЛАР».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ДП «ШЕПЕТІВКАГАЗ» ПАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ».

6. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ЕНЕРДЖІ КАПІТАЛ ГРУП»;

2) ПРАТ «УІФК».

7. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 червня 2018 року № 429 (зміна найменування).

8. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2419 (зміна місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

9. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2441» щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2022 року № 406».

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на 2024 – 2033 роки Оператора газотранспортної системи ТОВ «Оператор газотранспортної системи України».

13. Про невиконання ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» рішень НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 10 січня 2023 року № 3-р та розпорядження НКРЕКП від 05 липня 2023 року № 180-р щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

14. Про порушення ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Про порушення ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про порушення ТОВ «ЕЕС» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

17. Про порушення ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

18. Про порушення АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

19. Про порушення ТОВ «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНИК» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

20. Про недотримання ДП «УКРАВТОГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Про порушення ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

22. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ВОЛИНЬГАЗ» постановою НКРЕКП від 23 січня 2024 року № 161.

23. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 06 лютого 2024 року № 262.

24. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 300.

25. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 27 жовтня 2021 року № 1872 «Про накладення штрафу на АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

26. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 02 червня 2023 року № 150-р «Про усунення порушень ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

27. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 154-р «Про усунення порушень АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

28. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 29 вересня 2023 року № 266-р «Про усунення порушень ТОВ «ГІЛЬДЕНДОРФ ЕНЕРДЖИ».

29. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 29 вересня 2023 року № 267-р «Про усунення порушень ПРАТ «БОЛГРАД СОЛАР».

30. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 листопада 2023 року № 316-р «Про усунення порушень ТОВ «ІРШАНСЬКА СЕС».

31. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 29 листопада 2023 року № 320-р «Про усунення порушень ТОВ «ФАЙН-ЕЛ».

32. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2903 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

33. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживачів).

34. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання електричної енергії споживачу (за зверненнями споживачів).

35. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних та юридичних осіб).

36. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (щодо виконання вимог розпорядження НКРЕКП від 08 листопада 2023 року № 305-р).

37. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (щодо виконання вимог розпорядження НКРЕКП від 14 листопада 2023 року № 312-р).

38. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» з розподілу природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЧЕРВОНА ГОРА ЕКО» з виробництва електричної енергії.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ФУРСИ ЕНЕРДЖИ ГРУПП» з виробництва електричної енергії.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕТГ» з постачання електричної енергії споживачу.

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

43. Про збільшення строку проведення планової перевірки МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

44. Про збільшення строку проведення планової перевірки МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

45. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

46. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» на 2024 рік».

47. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

48. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2615.

49. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

50. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux