Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 грудня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 грудня 2023 року о 16:46

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 грудня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «КАСТ ЕНЕРДЖІ»;

2) КПТМ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕНЕРГІЯ СОЛІС»;

2) ТОВ «КЛОВЕР-ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «ЮФБ БУДКИ»;

4) ТОВ «ЮФБ ЛОСЯТИН».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗАРЯДЖАЙ»;

2) ТОВ «ЕЛЕКТРО ЮКРЕЙН».

4. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ДП «ЕВОДА ТРЕЙД» КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ».

5. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН».

6. Зупинити дію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЦАВ «СТАЛКЕР».

7. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), виданої ТОВ «АЛЬПІК ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА».

8. Унести зміну до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 11 червня 2019 року № 1019 (зміна встановленої потужності).

9. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 18 серпня 2021 року № 1381 (зміна найменування).

10. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 26 грудня 2022 року № 1839 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

11. Зупинити дію ліцензій на право провадження господарської діяльності з розподілу природного газу, виданих:

1) АТ «ЗАКАРПАТГАЗ»;

2) АТ «РІВНЕГАЗ».

12. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку здійснення процедури сертифікації оператора системи передачі».

13. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2024 рік».

14. Схвалити проєкти постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2024 рік:

1) ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

15. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо реалізації положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення та «зеленої» трансформації енергетичної системи України»).

16. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу» (щодо активних споживачів).

17. Прийняти постанову НКРЕКП про підписання Договору про погашення заборгованості перед державою за виконання гарантійних зобов'язань за Договором гарантії (Проект спеціальної капітальної підтримки НЕК «Укренерго») між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку від 15 грудня 2023 року, між Міністерством фінансів України, Міністерством енергетики України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, та приватним акціонерним товариством «Національна енергетична компанія «Укренерго»» та продовжити розгляд питання щодо прийняття рішення НКРЕКП стосовно погодження Договору про погашення заборгованості перед державою за виконання гарантійних зобов’язань по залучених кредитних коштах за Проектом «Підвищення ефективності передачі електроенергії (інтеграція української ОЕС до європейської об’єднаної енергосистеми) ІІІ».

18. Перенести розгляд питання про діяльність постачальника «останньої надії».

19. Прийняти постанови НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 – 2027 роки:

1) КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

2) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»);

3) ПрАТ «АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

4) ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ»;

5) КП «НІКОПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

6) КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ».

20. Прийняти постанови НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2023 рік:

1) КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

2) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»);

3) ПрАТ «АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

4) ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ»;

5) КП «НІКОПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

6) КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ».

21. Прийняти постанову НКРЕКП «Про встановлення розміру нормативних та виробничо-технологічних втрат/витрат природного газу Закарпатській та Рівненській філіям ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

22. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу ЗАКАРПАТСЬКІЙ ФІЛІЇ та РІВНЕНСЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

23. Прийняти постанови НКРЕКП про внесення змін до додатків до постанов НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2751 та від 22 грудня 2021 року № 2768 (щодо перегляду структур тарифів АТ «КИЇВГАЗ», ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ»).

24. Прийняти постанови НКРЕКП про затвердження планів розвитку газорозподільних систем на 2024 – 2033 роки газорозподільних підприємств:

1) ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (ВІННИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, ВОЛИНСЬКОЇ ФІЛІЇ, ДНІПРОВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ЖИТОМИРСЬКОЇ ФІЛІЇ, ЗАКАРПАТСЬКОЇ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, КИЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ, КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, КРИВОРІЗЬКОЇ ФІЛІЇ, ЛЬВІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ, РІВНЕНСЬКОЇ ФІЛІЇ, СУМСЬКОЇ ФІЛІЇ, ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ФІЛІЇ, ХАРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, ЧЕРКАСЬКОЇ ФІЛІЇ та ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ФІЛІЇ);

2) ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ»;

3) АТ «КИЇВГАЗ»;

4) ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ»;

5) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

6) АТ «ОДЕСАГАЗ»;

7) АТ «ПОЛТАВАГАЗ»;

8) ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ»;

9) ПРАТ «УМАНЬГАЗ»;

10) ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ»;

11) ПРАТ «НГХП «СІРКА»;

12) ТОВ «ГАЗОВИК»;

13) ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС»;

14) ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРГ»;

15) ТЗОВ «СПЕКТРГАЗ».

25. Прийняти постанову НКРЕКП про затвердження змін до планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки КРИВОРІЗЬКОЇ, ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ та ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЙ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

26. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газосховищ на 2024 – 2033 роки Оператора газосховищ АТ «УКРТРАНСГАЗ».

27. Прийняти постанови НКРЕКП про визнання такими, що втратили чинність, постанов НКРЕКП від 27 грудня 2022 року №№ 1864, 1880.

28. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на основі багаторічного стимулюючого регулювання та внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

29. Прийняти постанову НКРЕКП «Про результати розгляду спору між ДПЗД «Укрінтеренерго» та АТ «Укрзалізниця».

30. Прийняти постанову НКРЕКП «Про результати розгляду спору між ДПЗД «Укрінтеренерго» та ДП «Регіональні електричні мережі».

31. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики визначення витрат та втрат паливно-енергетичних ресурсів для врахування в тарифах на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання».

32. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

33. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку продажу та обліку електричної енергії, виробленої активними споживачами, та розрахунків за неї».

34. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік».

35. Схвалити проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення незалежності Регулятора у сферах енергетики та комунальних послуг».

36. Схвалити проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо транспонування актів Енергетичного Співтовариства».

37. Накласти штраф на ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

38. Застерегти ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

39. Накласти штраф на АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

40. Застерегти ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі невиконання рішень НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 184-р щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

41. Накласти штраф на ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

42. Накласти штраф на АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

43. Застерегти ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

44. Накласти штраф на ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

45. Застосувати санкції до АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

46. Застерегти ТОВ «ДИМЕРСЬКА СЕС-1» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

47. Застерегти ТОВ «ЕНЕРГОЮНІТ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

48. Застосувати санкції до ДП «УКРІНТЕРЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

49. Застерегти КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

50. Застосувати санкції до КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

51. Застерегти КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

52. Застерегти ПАТ «УКРНАФТА» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

53. Застерегти ПАТ «УКРНАФТА» щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

54. Застерегти ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

55. Застерегти ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

56. Застерегти КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

57. Застосувати санкції до КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

58. Застерегти КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧМР щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

59. Застосувати санкції до КП «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

60. Застерегти ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 05 грудня 2023 року № 508).

61. Застерегти ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 05 грудня 2023 року № 509).

62. Застосувати санкції до АТ «ЛЬВІВГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (планова перевірка).

63. Застерегти АТ «КИЇВГАЗ» щодо несвоєчасного виконання рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 15 серпня 2023 року № 220-р щодо діяльності з розподілу природного газу).

64. Накласти штраф на ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ» за невиконання рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 67-р щодо діяльності з постачання природного газу).

65. Застосувати санкції до ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 12 грудня 2023 року № 529).

66. Застерегти ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» щодо недопущення надалі невиконання рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 19 вересня 2023 року № 254-р щодо діяльності з постачання природного газу) (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 12 грудня 2023 року № 530).

67. Застерегти ПРАТ «УМАНЬГАЗ» щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

68. Анулювати ліцензію з постачання природного газу, видану ТОВ «ЕРНЕРІНГ», та внести зміни до постанови НКРЕКП від 18 липня 2019 року № 1478 (планова перевірка).

69. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 05 грудня 2023 року № 2302.

70. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 29 листопада 2023 року № 2255.

71. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 05 грудня 2023 року № 2301.

72. Відстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 05 грудня 2023 року № 2300.

73. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 16 серпня 2023 року № 225-р «Про усунення порушень АТ «УКРТРАНСГАЗ» та до постанови НКРЕКП від 16 серпня 2023 року № 1517 «Про накладення штрафу на АТ «УКРТРАНСГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання (закачування, відбору) природного газу та здійснення заходів державного регулювання».

74. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 08 серпня 2023 року № 213-р «Про усунення порушень ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ».

75. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 173-р «Про усунення порушень АТ «КИЇВГАЗ».

76. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 грудня 2022 року № 120-р «Про усунення порушень АТ «КИЇВГАЗ».

77. Унести зміни до розпорядження НКРЕКП від 12 вересня 2023 року № 246-р «Про усунення порушень АТ «ПОЛТАВАГАЗ».

78. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 09 серпня 2022 року № 24-р «Про усунення порушень ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

79. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 62-р «Про усунення порушень ТОВ «САНВІН 13».

80. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 02 травня 2023 року № 121-р «Про усунення порушень ТОВ «ЗАХІДАГРОЕНЕРГОІНВЕСТ».

81. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 02 травня 2023 року № 122-р «Про усунення порушень ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ».

82. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 08 листопада 2023 року № 300-р «Про усунення порушень ТОВ «ГАНСЬКА СЕС».

83. Провести позапланові невиїзні перевірки з розподілу електричної енергії (за зверненнями НЕК «УКРЕНЕРГО»):

1) АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО»;

2) ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО».

84. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ЛЬВІВГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

85. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

86. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

87. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

88. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «АКВАРЕСУРС-1» з виробництва електричної енергії.

89. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

90. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

91. Прийняти постанови НКРЕКП про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на 2024 рік для ліцензіатів з виробництва теплової енергії на ТЕЦ та КГУ для АТ «ДНІПРОВСЬКА ТЕЦ», ТОВ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО», КП ВО КИЇВРАДИ (КМДА) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» (ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6)», ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО», ПРАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ», ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5», ТОВ «ШОСТКИНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВЕНЕРГОРЕМОНТ», ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» та КП ВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО».

92. Прийняти постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5» на 2024 рік», «Про схвалення Інвестиційної програми КП ВО КИЇВРАДИ (КМДА) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» (ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6)» на 2024 рік», «Про схвалення Інвестиційної програми ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» на 2024 рік».

93. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГІЯ-СВ 1»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ ГРУП»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАРФІЛД-27»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ТИХА ПІВІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЦЕНТРАЛЬНА СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ОРІВСЬКА ВЕС»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29 вересня 2023 року № 1765» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГІЯ-СВ 1» (СЕС Закарпатська обл. (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 32730437) (СЕС «Корчин-1»), ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ ГРУП» (СЕС «Підлісне-1»), ТОВ «СОЛАРФІЛД-27» (СЕС Вінницька обл. (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ТИХА ПІВІ» (СЕС «ТИХА ПІВІ»), ТОВ «ЦЕНТРАЛЬНА СОЛАР» (СЕС «ЦЕНТРАЛЬНА СОЛАР»), ТОВ «ОРІВСЬКА ВЕС» (ВЕС «Сколівська ВЕС»)).

94. Перенести розгляд питання про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 січня 2024 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 січня 2024 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 січня 2024 року).

95. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Порядку набуття, призупинення і припинення статусу адміністратора передачі даних».

96. Унести зміни до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2023 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1941.

97. Затвердити кошторис ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік.

98. Прийняти постанову НКРЕКП «Про погодження АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» фіксованого платежу за користування програмним забезпеченням оператора ринку та тарифу на здійснення операцій купівлі-продажу на ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку на 2024 рік».

99. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у листопаді 2023 року.

100. Затвердити Зміни до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

101. Прийняти постанову НКРЕКП «Про результати розгляду спору між ТОВ «ДНІПРОВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» та НЕК «УКРЕНЕРГО».

102. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

103. Перенести розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

104. Затвердити Зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux