Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
26 червня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 20 червня 2024 року о 19:49

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 26 червня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо запровадження спеціальних аукціонів на допоміжні послуги).

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «САНРАЙС ЛОГИСТИКС».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «МегаСвітло».

4. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ВОРТЕКС ІНВЕСТМЕНТС»;

2) ПП «В.М.ЕКС»;

3) ТОВ «ЮНІАЛ ТА К».

5. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії та з виробництва теплової енергії, виданих ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої КП «ЕКОРЕСУРСИ».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ГРУП».

8. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД».

9. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «БАЛАНСЕНЕРГО».

10. Про виключення ТОВ «АВГУСТА» із реєстру учасників оптового енергетичного ринку.

11. Про зміни території провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ».

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік.

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 – 2028 роки».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352» (щодо спрощення вимог до організації комерційного обліку електричної енергії для об’єктів, на яких встановлено генеруючі електроустановки у період військового стану в Україні).

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо внесення змін до Мінімальних стандартів та вимог до якості обслуговування споживачів природного газу, Форм звітності щодо показників якості газопостачання та інструкцій щодо їх заповнення).

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про включення ТОВ «ХЕРСОНРЕГІОНГАЗ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб’єктів ринку природного газу».

17. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП» (зміни до тарифної методології операторів систем розподілу та постачальників універсальних послуг).

18. Про прийняття постанов НКРЕКП про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії.

19. Про порушення АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

20. Про порушення ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

21. Про недотримання ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта планової перевірки від 28 травня 2024 року № 211).

22. Про порушення ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 28 травня 2024 року № 212).

23. Про невиконання ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» розпорядження НКРЕКП від 06 лютого 2024 року № 30-р («Про усунення порушень ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ») (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 28 травня 2024 року № 213).

24. Про порушення ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

25. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 08 серпня 2023 року № 213-р («Про усунення порушень ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬMІСЬКГАЗ») (щодо продовження ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ» строку виконання розпорядження у частині довиконання заходів із встановлення населенню індивідуальних лічильників газу).

26. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 23 травня 2023 року № 138-р («Про усунення порушень ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ») (щодо продовження ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» строку розрахунків у повному обсязі за придбану електричну енергію, яка вироблена приватними домогосподарствами).

27. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 38-р («Про усунення порушень ТОВ «СІЛІКОНФІЛД») (щодо продовження ТОВ «СІЛІКОНФІЛД» строку виконання умов договору про відшкодування частки вартості врегулювання небалансу електричної енергії, укладеного з ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ», шляхом забезпечення розрахунків станом на 31 грудня 2023 року у повному обсязі).

28. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 27 березня 2024 року № 91-р («Про усунення порушень ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АБЗ») (щодо продовження ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АБЗ» строку виконання умов договору про відшкодування частки вартості врегулювання небалансу електричної енергії, укладеного з ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ», шляхом здійснення розрахунків станом на 31 грудня 2022 року у повному обсязі).

29. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 115-р («Про усунення порушень АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО») (щодо продовження АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» строку виконання умов договору про надання послуг з передачі електричної енергії та договору про надання послуг з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління, укладених з НЕК «УКРЕНЕРГО», шляхом здійснення розрахунків у повному обсязі за грудень 2023 року на відповідну суму заборгованості).

30. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 116-р («Про усунення порушень ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ») (щодо продовження ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ» строку виконання умов договорів про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії, укладених з низкою ОСР та договорів про надання послуг з передачі електричної енергії, укладених з НЕК «УКРЕНЕРГО», шляхом забезпечення розрахунків у повному обсязі станом на 31 грудня 2023 року).

31. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 67-р» Про усунення порушень ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ».

32. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 27 березня 2024 року № 93-р (Про усунення порушень ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ»).

33. Про проведення позапланових виїзних перевірок ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ», ТОВ «ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» з постачання природного газу (за результатами моніторингу звітності).

34. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» з виробництва електричної енергії (за заявою ліцензіата).

35. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ» з постачання природного газу.

39. Про збільшення строків проведення планових перевірок ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ» з виробництва електричної енергії та з постачання електричної енергії споживачу.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

41. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

42. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (щодо уточнення підстав застосування зменшення розміру штрафу за порушення, що допущені ліцензіатом з причин, незалежних від нього, з вини третьої сторони (у виняткових випадках та у разі документального підтвердження дії таких обставин)).

43. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ОСТРОВСЬКИЙ» (ВЕС «НИЖНІ ВОРОТА-1»)»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29 березня 2024 року № 621» (у частині встановлення надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ОСТРОВСЬКИЙ» (ВЕС «НИЖНІ ВОРОТА-1»)).

44. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 липня 2024 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 липня 2024 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 липня 2024 року).

45. Про затвердження розміру внесків для створення спеціального (цільового) фонду, призначеного для покриття арбітражних витрат гарантованого покупця.

46. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2615.

47. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у травні 2024 року.

48. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

49. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

50. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку» (щодо здійснення розрахунків на балансуючому ринку із застосуванням рахунків умовного зберігання (ескроу)).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux