Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
25 липня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 19 липня 2023 року о 18:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 25 липня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ДК «ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОКОМПАНІЯ АТЛАНТ»;

3) ТОВ «СКЛЯННИЙ АЛЬЯНС».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЕСГ».

3. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 квітня 2023 року № 713 (у частині уточнення встановленої потужності об’єкта електроенергетики).

4. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

5. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 31 січня 2023 року № 175» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 04 січня 2023 року № 14» щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1133» щодо внесення змін до Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2023 рік.

9. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 2027 роки:

1) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

10. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

1) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

11. Про недотримання ПП «ЗАХІДНА ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

12. Про порушення ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ З ПОСТАЧАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ГАЗУ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

13. Про порушення ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

14. Про порушення ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

15. Про порушення АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (розгляд Акта планової перевірки).

16. Про порушення АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки).

17. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ».

18. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 1060 «Про застереження АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

19. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 71-р «Про усунення порушень ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ».

20. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 234 «Про проведення позапланової виїзної перевірки ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО».

21. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями юридичних осіб).

22. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 162-р «Про усунення порушень АТ «ВІННИЦЯГАЗ».

23. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» з розподілу електричної енергії.

24. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» з виробництва електричної енергії.

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» з виробництва теплової енергії.

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» з постачання природного газу.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ» з розподілу природного газу.

28. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЛАЙТДЕЙ» з виробництва електричної енергії.

29. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОЛАЙТ ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОСВІТЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПРОФІСВІТ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 червня 2023 року № 1214» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОЛАЙТ ЕНЕРДЖІ» (СЕС Київська обл. (інформація з обмеженим доступом) та СЕС Київська обл. (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ЕКОСВІТЕНЕРДЖІ» (СЕС Київська обл. (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ПРОФІСВІТ» (СЕС Київська обл. (інформація з обмеженим доступом))).

30. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2888» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5 на 2022 рік) та «Про внесення змін до структури тарифів на виробництво теплової енергії ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5» (у частині зміни напрямів витрат на проведення ремонтних робіт на 2022 рік).

31. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у червні 2023 року.

32. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

33. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

34. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2023 року № 763» (щодо погодження змін до кошторису витрат ДПЗД «УКРІНТЕРЕНЕРГО» на здійснення ним операційної діяльності на виконання функції постачальника «останньої надії» на 2023 рік).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux