Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
24 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 18 липня 2024 року о 20:23

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 24 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ХІЛАН ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОДІЛЬСЬКИЙ ВІТРОПАРК».

3. Про зупинення дії ліцензій з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ЕЛЕКТРОАТОМ»;

2) ТОВ «ПАНДАС ТРЕЙДІНГ»;

3) ПРАТ «РІВНЕАЗОТ».

4. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської з постачання електричної енергії споживачу та з виробництва електричної енергії ПРАТ «ГНІДАВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ».

6. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності на ринку природного газу» (внесення змін до Ліцензійних умов з транспортування, зберігання (закачування, відбору), розподілу та постачання природного газу).

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 – 2028 роки».

8. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку систем розподілу на 2025 – 2029 роки:

1) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО».

9. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку систем розподілу на 2025 – 2029 роки:

1) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

10. Про прийняття постанов НКРЕКП:

1) «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік»;

2) «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2443» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

12. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку на 2024 – 2028 роки:

1) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

2) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ»;

3) АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»;

4) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

13. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2024 рік:

1) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

2) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ»;

3) АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»;

4) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

14. Про спрямування на допомогу силам безпеки і силам оборони, органам і військовим формуванням, функції яких стосуються національної безпеки і оборони згідно із Законом України «Про національну безпеку України» частини заробітної плати Голови та членів НКРЕКП.

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

16. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку».

17. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 17 березня 2022 року № 346».

19. Про порушення АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

20. Про порушення ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

21. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

22. Про порушення ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

23. Про порушення ПРАТ «НГХП «СІРКА» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

24. Про недотримання ТОВ «ГАЗОВИК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

25. Про зупинення дії ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «ГАЗОВИК».

26. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» постановою НКРЕКП від 26 червня 2024 року № 1191 «Про застосування санкцій до ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

27. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» постановою НКРЕКП від 26 червня 2024 року № 1192 «Про застосування санкцій до ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

28. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ» постановою НКРЕКП від 19 червня 2024 року № 1149 «Про застосування санкцій до ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання».

29. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» постановою НКРЕКП від 03 липня 2024 року № 1262 «Про застосування санкцій до АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу».

30. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 63-р «Про усунення порушень ТОВ «ПРИРОДНІ ЕНЕРГОДЖЕРЕЛА».

31. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 361-р «Про усунення порушень ТОВ «ДИМЕРСЬКА СЕС-1».

32. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 08 березня 2024 року № 69-р «Про усунення порушень ТОВ «ДНІСТРОВСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЛЬВІВГАЗ» з розподілу природного газу.

34. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «УЕСК» з постачання електричної енергії споживачу.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРТРАНСГАЗ» з виробництва електричної енергії.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРТРАНСГАЗ» зі зберігання (закачування, відбору) природного газу.

38. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ПП «В.М.ЕКС»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ВОРТЕКС ІНВЕСТМЕНТС»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 28 червня 2024 року № 1235» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ПП «В.М.ЕКС» (СЕС Одеська обл., (інформація з обмеженим доступом), ТОВ «ВОРТЕКС ІНВЕСТМЕНТС» (1 черга СЕС Івано-Франківська обл., (інформація з обмеженим доступом))).

39. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641» (щодо удосконалення порядку надання послуг із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел та передачі гарантій походження електричної енергії).

40. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 червня 2024 року № 1172 «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (виправлення технічної помилки).

41. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 349 «Щодо захисту інформації, яка в умовах воєнного стану може бути віднесена до інформації з обмеженим доступом, у тому числі щодо об’єктів критичної інфраструктури» (щодо публікації інформації про розподіл пропускної спроможності міждержавних перетинів).

42. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

43. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux