Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 січня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 17 січня 2024 року о 18:26

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 січня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ГАЗОПРОФІТ»;

2) ТОВ «ГЛОБАЛГАЗ»;

3) ТОВ «КГГ ЕНЕРГОТРЕЙД»;

4) ТОВ «ОНЛАЙН ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «КГГ ЕНЕРГОТРЕЙД»;

2) ТОВ «ОПТІМ-ПАЛИВО»

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ПАУЕР ДЕВЕЛОПМЕНТ».

4. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

1) ТОВ «МЕЙТЕР ДЕЛАЙТ»;

2) ТОВ «УДІ ТРЕЙДІН»;

3) ТОВ «ШАХТАРСЬКТРАНС».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ПРАТ«ГНІДАВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПРАТ «ГНІДАВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

7. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП, від 27 грудня 2023 року № 2497 (щодо уточнення найменування об’єкта енергетики).

8. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП, від 27 грудня 2017 року № 1448.

9. Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 28 січня 2014 року № 56 та постанови НКРЕКП від 17 травня 2019 року № 772 (щодо перетворення юридичної особи).

10. Про порушення АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

11. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

12. Про невиконання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» рішення НКРЕКП та внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 23 серпня 2023 року № 227-р (щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

13. Про порушення ТОВ «БУ № 7» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії. 

14. Про порушення ПАТ «НПК-ГАЛИЧИНА» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Про порушення ТОВ «ГАЛУЗЕВИЙ ЦЕНТР ПІДТРИМКИ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про порушення ТОВ «ГАЛУЗЕВИЙ ЦЕНТР ПІДТРИМКИ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

17. Про порушення АТ «ВОЛИНЬГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

18. Про порушення КП «УМАНЬВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

19. Про анулювання ліцензії з виробництва теплової енергії ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

20. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ» постановою НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 73.

21. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «МАГІСТРАЛЬ ЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу. 

22. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» з виробництва електричної енергії.

23. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» з постачання електричної енергії споживачу. 

24. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» з постачання природного газу. 

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОНК-ГРУП» з постачання електричної енергії споживачу.

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОНК-ГРУП» з постачання природного газу.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СПЕКТРГАЗ» з розподілу природного газу.

30. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГІЯ СОЛІС»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2652» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АЛЬТЕРНАТИВНІ СИСТЕМИ» (СЕС Черкаська обл., (інформація з обмеженим доступом), ТОВ «ЕНЕРГІЯ СОЛІС» (СЕС «Верхня», СЕС «Енергія Соліс», СЕС «Збора», СЕС «Ласки»)).

31. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2024 рік, фінансування якої здійснюється за рахунок тарифу на виробництво теплової енергії, виробленої на АЕС».

32. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у грудні 2023 року.

33. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux