Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 серпня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 17 серпня 2023 року о 17:15

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 серпня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про недотримання ТОВ «ЛАЙТДЕЙ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

2. Про недотримання ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

3. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

4. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

5. Про недотримання АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

6. Про порушення АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

7. Про порушення КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

8. Про порушення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

9. Про порушення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

10. Про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТЗОВ «УЕК «НАФТОГАЗ КОНТАКТ» та внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 травня 2017 року № 653.

11. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 14 березня 2023 року № 55-р Про усунення порушень ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ»).

12. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ДИМЕРСЬКА СЕС-1» з виробництва електричної енергії (за заявою ліцензіата).

13. Про проведення позапланової виїзної перевірки ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

14. Про збільшення строку проведення планової перевірки ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» зі здійснення функцій гарантованого покупця.

15. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання електричної енергії споживачу.

16. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання природного газу.

17. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» з виробництва теплової енергії.

18. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» з виробництва електричної енергії.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux