Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
22 жовтня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 16 жовтня 2024 року о 20:04

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 22 жовтня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «СІ ЕР ЕС-ІНТЕРНЕШНЛ ІТ-КОНСАЛТИНГ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «КАДОГАН УКРАЇНА».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ГІРСЬКИЙ».

4. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «АЯКС ДНІПРО»;

2) ТОВ «БХК»;

3) ТОВ «ЕЛЕКТРІК ФІЛД»;

4) ТОВ «Є ЕНЕРДЖІ»;

5) ТОВ «НЕКСТ ЕНЕДЖИ»;

6) ТОВ «ПОІНТ ЕНЕРДЖИ»;

7) ТОВ «ФОРМУЛА ЕНЕРДЖІ».

5. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ПОСП «УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої КП «СМІЛАКОМУНТЕПЛОЕНЕРГО».

7. Про продовження зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ».

8. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданих:

1) ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-1»;

2) ТОВ «СКІФІЯ-СОЛАР-2»;

9. Про анулювання ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «БЕТ», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 21 лютого 2020 року № 462.

10. Про внесення зміни до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 23 жовтня 2018 року № 1243 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

11. Про внесення зміни до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 23 серпня 2019 року № 1741 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

12. Про розгляд питання щодо анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЕНЕРГОДЕВ».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких Ліцензійних умов» (щодо встановлення вимоги по затвердженню паспортів безпеки на об’єкти критичної інфраструктури).

14. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку.

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2025 – 2029 роки».

16. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення Планів розвитку систем розподілу на 2025 – 2029 роки:

1) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

2) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2446» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕНТРАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» на 2024 рік.

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2637» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

22. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про особливості підключення плавучих електростанцій до системи передачі в період дії воєнного стану».

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії» (приведення Порядку до норм діючої нормативної бази Регулятора в частині продовження першого регуляторного періоду).

24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2024 – 2028 роки».

25. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2024 рік».

26. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку на 2024 – 2028 роки:

1) КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ».

27. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2024 рік:

1) КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ».

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку формування тарифів на транспортування нафти та нафтопродуктів магістральними трубопроводами».

29. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, –постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії», яким передбачається функціонування в складі оператора системи/електропостачальника Центру розгляду скарг, як структурного підрозділу ліцензіата, уповноваженого на розгляд скарг заявників щодо порушення їхніх прав та законних інтересів.

30. Про спрямування на допомогу силам безпеки і силам оборони, органам і військовим формуванням, функції яких стосуються національної безпеки і оборони згідно із Законом України «Про національну безпеку України» частини заробітної плати Голови та членів НКРЕКП».

31. Про відмову від проведення розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку щодо НАФТОГАЗОВИДОБУВНОГО УПРАВЛІННЯ «ПОЛТАВАНАФТОГАЗ» ПАТ «УКРНАФТА».

32. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ».

33. Про невиконання ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» пункту 2 розпорядження НКРЕКП від 26 вересня 2023 року № 258-р «Про усунення порушень ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» (щодо діяльності з постачання природного газу).

34. Про порушення ТОВ «С.ЕНЕРДЖІ-КІРОВОГРАД» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

35. Про порушення ТОВ «БІОЕНЕРГОПРОДУКТ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

36. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТІВОЛІ ФЮР» з виробництва електричної енергії.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «САНВІН 8» з виробництва електричної енергії.

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «УКР ГАЗ РЕСУРС» з постачання електричної енергії споживачу.

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «УКР ГАЗ РЕСУРС» з постачання природного газу.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «КІРОВОГРАДГАЗ» з розподілу природного газу.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПТМ «КОВЕЛЬТЕПЛО» з виробництва електричної енергії.

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПТМ «КОВЕЛЬТЕПЛО» з виробництва теплової енергії.

43. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

44. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

45. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 (щодо створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

46. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux