Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
22 травня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 16 травня 2024 року о 17:44

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 22 травня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕСУ»;

2) ТОВ «УКРЕНЕРГОСТРІМ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРГОТРЕЙД.НЕТ»;

2) ТОВ «ПАНДАС ТРЕЙДІНГ»;

3) ТОВ «УКРЕНЕРГОСТРІМ».

3. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «НЕКСТ ДЖЕНЕРЕЙШН»;

2) ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО».

4. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «К О Л О».

5. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), виданої ТОВ «АЛЬПІК ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА».

6. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2019 року № 2498 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

7. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 12 березня 2024 року № 479 (уточнення назви об’єкта електроенергетики).

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності на ринку природного газу».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2024 рік АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2441» щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» порушення законодавства у сфері енергетики».

13. Про порушення ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

14. Про порушення ТОВ «ГРІНТЕКО СЕС» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

15. Про порушення ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ГРУП» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

16. Про недотримання ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

17. Про недотримання АТ «РІВНЕГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

18. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 18 січня 2022 року № 99 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

19. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1907 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

20. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 20 грудня 2022 року № 1750 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

21. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1153 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

22. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2903 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

23. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 23 січня 2024 року № 162 «Про застосування санкцій до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

24. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 січня 2022 року № 152 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛВОДОКАНАЛ» ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

25. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2904 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

26. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 квітня 2023 року № 743 «Про накладення штрафу на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходу державного регулювання».

27. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 06 грудня 2022 року № 1622 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходу державного регулювання».

28. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 18 січня 2022 року № 98 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

29. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1910 «Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходу державного регулювання».

30. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 16 листопада 2022 року № 1477 «Про накладення штрафу на МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

31. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2572 «Про застосування санкцій до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання».

32. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (виконання ліцензіатом розпорядження НКРЕКП від 08 березня 2024 року № 75-р «Про усунення порушень ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ»).

33. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

34. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» з розподілу природного газу.

36. Про початок розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку за повідомленням ТОВ «ОПЕРАТОР ГТС УКРАЇНИ» від 06 травня 2024 року № ТОВВИХ-24-6819.

37. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 квітня 2024 року № 854 «Про початок розслідувань зловживань на оптовому енергетичному ринку за повідомленнями НЕК «УКРЕНЕРГО» від 01 квітня 2024 року № 01/19421, від 11 квітня 2024 року № 01/21795, від 23 квітня 2024 року № 01/24620».

38. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 794 «Про початок розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку за повідомленням ТОВ «Оператор ГТС України» від 09 квітня 2024 року № ТОВВИХ-24-5376».

39. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29 березня 2024 року № 621» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «САН-ЕНЕРГІЯ» (СЕС Черкаська обл. (інформація з обмеженим доступом))).

40. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної енергії на період дії в Україні воєнного стану» щодо зарахування зустрічних однорідних вимог між учасниками ринку електричної енергії.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux