Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
22 листопада 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 16 листопада 2023 року о 20:30

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 22 листопада 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕНЕРГО РЕСУРС» РІ ГРУП»;

2) ТОВ «РЕС» РІ ГРУП»;

3) ТОВ «УКРТРЕЙД КОМПАНІ ЛТД».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «НЕП»;

2) КП «ТЕПЛОВИК»;

3) ТОВ «РЕВЕРДЖЕНС ЕНЕРДЖІ»;

4) ТОВ «УКРТРЕЙД КОМПАНІ ЛТД».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ДП «ЕВОДА ТРЕЙД» КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ».

4. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданих:

1) ТОВ «ЕНСОЛ УКРАЇНА»;

2) ТОВ «ПЕК»;

3) ТОВ «СМАРТ ПЛАНТС».

5. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку:

1) Меркуріа Енерджи Трейдинг СА (Mercuria Energy Trading SA);

2) Second Foundation Energy a.s.;

3) Sev.en Commodities AG.  

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 червня 2017 року № 808 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПРАТ «УМАНЬГАЗ»).

7. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо імплементації Регламентів ЄС 1485 та 2196 стосовно визначення особливостей експлуатації системи передачі електричної енергії та порядку оголошення надзвичайної ситуації в ОЕС України).

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» на 2023 рік».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік»

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

14. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2024 рік:

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»,

2) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»,

3) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»,

4) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»,

5) ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»,

6) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО».

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Методології розрахунку граничних рівнів вартості виконання видів робіт та послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків».

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил організації звітності, що подається суб’єктами господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

17. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2023 – 2027 роки».

18. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 2023 рік».

19. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІВАНОФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ» на 2022 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 24 травня 2022 року № 523».

20. Про погодження змін до Програми відповідності:

1) ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»;

2) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

3) АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

5) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

6) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

7) ПРАТ «ДТЕК ПЕМЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»;

8) АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО»;

9) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЕНЕРГО».

21. Про порушення ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

22. Про порушення ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

23. Про порушення ТОВ «ІРШАНСЬКА СЕС» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

24. Про порушення ТОВ «ПРАЙД-ЕНЕРДЖІ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

25. Про порушення КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

26. Про порушення КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

27. Про недотримання КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (щодо діяльності з виробництва електричної енергії).

28. Про порушення КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

29. Про порушення КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

30. Про порушення ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

31. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 18 жовтня 2023 року № 1923.

32. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 01 листопада 2023 року № 2020.

33. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 05 липня 2023 року № 1230 («Про застереження ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання»).

34. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями замовників послуги з приєднання та споживачів).

35. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями замовників послуги з приєднання та споживачів).

36. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

37. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЕНЕРДЖІ 365» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 28 березня 2023 року № 75-р).

38. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «РЕСПЕКТ ЕНЕРГО-ПЛЮС» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 160-р).

39. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 26 вересня 2023 року № 262-р).

40. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЕНЕРГОГАРАНТІЯ» (за зверненнями фізичних осіб).

41. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ДИМЕРСЬКА СЕС-1» з виробництва електричної енергії.

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

43. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

44. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

45. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЛЬВІВГАЗ» з розподілу природного газу.

46. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «УКРНАФТА» з постачання природного газу.

47. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (на підставі постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1165).

48. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (на підставі постанови НКРЕКП від 04 жовтня 2023 року № 1841).

49. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

50. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

51. Про затвердження Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2024 рік.

52. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АЛЬТАІР ПІВІ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДСВК»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗЛАТСАШ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КВАРТА СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЛІРА СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «РЕВУЦЬКА СОЛАР»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР ЕКСПО»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАР СТАР АГРО»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29 вересня 2023 року № 1765» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АЛЬТАІР ПІВІ» (СЕС «АЛЬТАІР ПІВІ»), ТОВ «ДСВК» (СЕС «Запсонь-1»), ТОВ «ЗЛАТСАШ» (СЕС Кіровоградська обл., (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «КВАРТА СОЛАР» (СЕС «КВАРТА СОЛАР»), ТОВ «ЛІРА СОЛАР» (СЕС «ЛІРА СОЛАР»), ТОВ «РЕВУЦЬКА СОЛАР» (СЕС «РЕВУЦЬКА СОЛАР»), ТОВ «СОЛАР ЕКСПО» (СЕС Дніпропетровська обл., (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «СОЛАР СТАР АГРО» (СЕС Вінницька обл., (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «ТОРІ СОЛАР» (СЕС Львівська обл., (інформація з обмеженим доступом)).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux