Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
20 серпня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 14 серпня 2024 року о 19:50

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 20 серпня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ДНІПРОСТАЛЬ-ЕНЕРГО».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АМПЕР ЕНЕРГОРЕСУРС»;

2) ТОВ «ЕКОРОЗЕТКАХАБ»;

3) ТОВ «ЕНЕРДЖІ ІНСПІРЕЙШН».

3. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЦАВ«СТАЛКЕР».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ – ПІДПРИЄМЦЮ ЛЕВЧЕНКО СВІТЛАНІ ГРИГОРІВНІ.

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «КРОСС ЕНЕРДЖИ».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕНЕКО ТЕХ».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої КП «ПІВДЕННО-ЗАХІДНІ ТЕПЛОМЕРЕЖІ».

8. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ – ПІДПРИЄМЦЮ КРЕМСАРЬ НАДІЇ ВОЛОДИМИРІВНІ.

9. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ГІДРОРЕСУРС-К».

10. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких Ліцензійних умов».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких Ліцензійних умов».

12. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2438» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2440» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

16. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2437» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

17. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (внесення змін до Кодексу газотранспортної системи та Типового договору транспортування природного газу).

18. Про прийняття постанови «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» на 2024 2028 роки».

19. Про прийняття постанови «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» на 2024 рік».

20. Про схвалення проєкту постанови «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРИВБАСВОДОКАНАЛ» на 2024 – 2028 роки».

21. Про схвалення проєкту постанови «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРИВБАСВОДОКАНАЛ» на 2024 рік».

22. Про прийняття постанови «Про встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»)».

23. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Вимог щодо забезпечення доброчесності та прозорості на оптовому енергетичному ринку» (у частині удосконалення певних норм Вимог та визначення примірного переліку інсайдерської інформації на ринку електричної енергії та на ринку природного газу в розрізі діяльності учасників оптового енергетичного ринку).

24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 27 березня 2024 року № 614» (у частині продовження терміну дії тестового режиму розкриття (оприлюднення) інсайдерської інформації учасниками оптового енергетичного ринку на платформах інсайдерської інформації).

25. Про невиконання АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» рішення НКРЕКП (розпорядження НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 360-р «Про усунення порушень АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

26. Про порушення АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

27. Про порушення ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

28. Про порушення ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

29. Про порушення ТОВ «ЧОЕК» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

30. Про порушення ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

31. Про порушення ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 25 липня 2024 року № 288).

32. Про порушення ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 25 липня 2024 року № 289).

33. Про порушення ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

34. Про порушення ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

35. Про недотримання ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

36. Про порушення КП «ВУВКГ МІСТА УЖГОРОДА» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

37. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ПОЛТАВАГАЗ» постановою НКРЕКП від 07 серпня 2024 року № 1435 «Про застосування санкцій до АТ «ПОЛТАВАГАЗ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання».

38. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживача).

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» зі здійснення функцій оператора ринку.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СЕС ПРИМОРСЬКЕ» з виробництва електричної енергії.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СОЛЯРІС-ЕНЕРДЖІ» з виробництва електричної енергії.

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КРЕМЕНЧУКГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» з постачання природного газу.

43. Про збільшення строку проведення планової перевірки ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

44. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (щодо уточнення формул розрахунку).

45. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux