Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
2 квітня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 02 квітня 2015 року о 15:45



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 2 квітня 2015 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОДІЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом (річний обсяг постачання – 1 млн кВт*год).

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом:

ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ХАРКІВМІСЬКГАЗ» (річний обсяг розподілу – 1417,337 млн м3; річний обсяг постачання – 313,574 млн м3);

ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ХЕРСОНГАЗ» (річний обсяг розподілу – 505 млн м3; річний обсяг постачання – 359 млн м3).

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІККЕРС ЕНЕРДЖІ» (річний обсяг постачання – 6 млн м3);

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ УКРАЇНИ» (річний обсяг постачання – 1 млн м3);

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРГАЗТРЕЙДИНГ» (річний обсяг постачання – 12 млн м3).

 

4. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом:

ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ЗАПОРІЖГАЗ»;

ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ЛУБНИГАЗ»;

ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ВОЛИНЬГАЗ»;

ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ ПО ГАЗОПОСТАЧАННЮ ТА ГАЗИФІКАЦІЇ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ»;

ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КРИВОРІЖГАЗ».

 

5. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВЦЕНТРТЕПЛО» (встановлена потужність – 2,1556 Гкал/год);

КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БЕРЕЗНЕКОМУНЕНЕРГІЯ» (встановлена потужність – 1,135 Гкал/год).

 

6. Видати ВОЛОЧИСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ТЕПЛОВИК» ліцензії на право провадження господарської діяльності з:

постачання теплової енергії (річний обсяг постачання – 24,096 тис. Гкал);

транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами (річний обсяг транспортування – 30,185 тис. Гкал).

 

7. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕПЛОПОСТАЧСЕРВІС» ліцензію на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами (річний обсяг транспортування – 56,88 тис. Гкал).

 

8. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОБУЖСЬКИЙ ФЕРОНІКЕЛЕВИЙ КОМБІНАТ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення (річний обсяг водопостачання - 322490 м3; річний обсяг водовідведення -  187510 м3).

 

9. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГАЗОВІ РЕСУРСИ» дублікат ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

 

10. Переоформити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОДІЛЛЯ ЕНЕРГОСЕРВІС» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

11. Залишити без розгляду заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОМПАНІЯ ГІДРОЕНЕРГО» на переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

12. Залишити без розгляду заяву ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ З ПОСТАЧАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ГАЗУ» на видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

13. Схвалити інвестиційні програми на 2015 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

ПАТ «Полтаваобленерго»;

ПАТ «Сумиобленерго»;

ПАТ «Чернігівобленерго».

 

14. Схвалити інвестиційні програми на 2015 рік:

Товариства з обмеженою відповідальністю «Краматорськтеплоенерго»;

Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергія – Новий Розділ»;

Публічного акціонерного товариства «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

 

15. Накласти штраф на ПАТ «Черкасиобленерго» за порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом та застерегти підприємство щодо недопущення порушень в подальшому. 

 

16. Зобов’язати ПАТ «Кіровоградобленерго» протягом місяця надати до НКРЕКП належним чином оформлені, затверджені та погоджені зміни до інвестиційної програми з передачі та постачання електричної енергетичної на 2015 рік.

 

17. Застерегти ДП «Новороздільське державне гірничо-хімічне підприємство «Сірка» щодо недопущення порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

18. Накласти штраф на ПАТ «Укртрансгаз» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами.

 

19. Накласти штрафи на Товариство з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі» і Комунальне підприємство «Управління житлово-комунального господарства» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії.

 

20. Накласти штраф на Комунальне підприємство «Вінницяоблводоканал» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

21. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Положення про порядок подання, визначення та затвердження економічних коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії».

 

22. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 31.03.2015 № 968 «Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на квітень 2015 року».

 

23. З 1 квітня 2015 року зупинити нарахування інвестиційної складової по деяких проектах реконструкції енергоблоків ГК ТЕС, які реалізуються в рамках розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р «Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій і теплоелектроцентралей у період до 2020 року».

 

24. Погодити спільні заходи НКРЕКП, ДП «НЕК «Укренерго» та ДП «Енергоринок», необхідні для впровадження нової моделі ринку електричної енергії.

 

25. Перенести розгляд питань про:

- видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВ-НАФТА 2000».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux