Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
19 вересня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 13 вересня 2023 року о 19:43

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 19 вересня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕНЕРГІЯ ТВОГО МІСТА»;

2) ТОВ «ОД.ІНВЕСТ»;

3) ТОВ «СТАР ЕНЕРДЖІ ЛТД»;

4) ТОВ «УКРГАЗТРЕЙДЕР».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРГІЯ ТВОГО МІСТА»;

2) ТОВ «ОД.ІНВЕСТ»;

3) ТОВ «ПАНДОРА ЕНЕРДЖІ».

3. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «АЙКЬЮ ТРЕЙД ЮКРЕЙН»;

2) ТОВ «РОДОРС»;

3) НВП ХАРТРОН-ПЛАНТ ЛТД (ТОВ).

4. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «СМАРТЕС».

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «СЕС ВИНОГРАДОВО».

6. Про внесення зміни до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 17 травня 2022 року № 490 (зміна потужності електрогенеруючого обладнання).

7. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку здійснення процедури сертифікації оператора газотранспортної системи».

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 31 січня 2023 року № 176» щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 03 травня 2022 року № 427».

14. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 – 2027 роки:

1) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

2) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ».

15. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

1) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

2) КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ».

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення розгляду спору між ПрАТ «Кіровоградобленерго» та ПАТ «Черкасиобленерго».

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо запровадження публічних договорів приєднання між Користувачами та НЕК «Укренерго» та зміни порядку розрахунків за послуги з передачі електричної енергії та диспетчерського (оперативно-технологічного) управління).

18. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП» (зміни до постанови НКРЕ від 23.07.2013 № 1009 «Про встановлення параметрів регулювання, що мають довгостроковий строк дії, для цілей стимулюючого регулювання», постанов НКРЕКП від 05.10.2018 № 1175 «Про затвердження Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії» та від 27.07.2017 № 981 «Про затвердження Положення про порядок подання, визначення та затвердження економічних коефіцієнтів нормативних та прогнозованих технологічних витрат електроенергії»).

19. Про прийняття проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо затвердження змін до Кодексу газорозподільних систем та Методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу).

20. Про недотримання ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

21. Про недотримання ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про недотримання ТОВ «УКР ГАЗ РЕСУРС» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

23. Про недотримання ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АСФАЛЬТОБЕТОННИЙ ЗАВОД» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

24. Про порушення ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (щодо розгляду Акта позапланової виїзної перевірки (щодо виконання рішення)).

25. Про порушення ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (щодо розгляду Акта позапланової виїзної перевірки (достовірність наданих Регулятору даних у звітності або в інших документах).

26. Про порушення КП «ВОДОКАНАЛ М. УЖГОРОДА» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

27. Про відстрочення штрафу, накладеного на АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» постановою НКРЕКП від 14 серпня 2023 року № 1479.

28. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 серпня 2023 року № 1560 («Про накладення штрафу на АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання»).

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 02 травня 2023 року № 120-р).

30. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 31 березня 2023 року № 83-р).

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «КИЇВОБЛГАЗ» з розподілу природного газу.

33. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ОКТАНТА ПІВІ»;

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 23 вересня 2020 року № 1772»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 червня 2023 року № 1214» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ОКТАНТА ПІВІ» (СЕС «ОКТАНТА ПІВІ»), ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «КЛЕВЕР» (СЕС м. Одеса, (інформація з обмеженим доступом)).

34. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux