Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
19 грудня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 13 грудня 2023 року о 21:56

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 19 грудня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕНЕРГІЯ-СВ 1»;

2) ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КЛІН-ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «СОЛАРФІЛД-27».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ВАТТ ПОСТАЧАННЯ».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «АТ».

4. Про відновлення дії ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «АЙКЬЮ ТРЕЙД ЮКРЕЙН», та визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 19 вересня 2023 року № 1692.

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ « СВІТЛО ДЛЯ СВІТУ»;

2) ТЗОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ІФ».

6. Про зупинення дії ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЦЕРСАНІТ МІНЕРАЛЗ».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ВІДЕН».

8. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ТОВ «АГРОБУДТЕХНОЛОГІЇ».

9. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії КП «ТЕПЛОВИК».

10. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ЛТ».

11. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 18 серпня 2021 року № 1383 (зміна найменування).

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування та ведення реєстру об’єктів електроенергетики та електроустановок споживачів (у тому числі активних споживачів), що використовують альтернативні джерела енергії для виробництва електричної енергії».

14. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку.

15. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку систем розподілу на 2024 – 2028 роки:

1) АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

3) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

16. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку системи розподілу на 2024 – 2028 роки:

1) ДПЕМ ПрАТ «АТОМСЕРІВС»;

2) ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

3) АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО».

17. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи передачі на 2024 – 2033 роки».

18. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2024 рік:

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

4) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

5) ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

6) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

7) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

8) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

9) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

10) ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК»;

11) ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО».

19. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2024 рік:

1) ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС»;

2) АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

5) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

6) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО»;

7) АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»;

8) ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»;

9) АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

10) ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ».

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2023 року № 356» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік.

21. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1133» щодо внесення змін до Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2023 рік.

22. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352».

23. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення змін до інвестиційних програм на 2022 рік:

1) ПРАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

2) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

24. Про спрямування на потреби Збройних Сил України частини заробітної плати Голови та членів НКРЕКП.

25. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визначення ставки внеску на регулювання на І квартал 2024 року».

26. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку розкриття інформації споживачам електричної енергії про джерела енергії, у загальній структурі балансу електричної енергії, придбаної електропостачальником та/або виробленої на його власних електроустановках».

27. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 23 лютого 2017 року № 226».

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 15 лютого 2019 року № 209».

30. Про погодження змін до Програми відповідності акціонерного товариства «Харківобленерго».

31. Про погодження змін до Програми відповідності публічного акціонерного товариства «Черкасиобленерго».

32. Про погодження змін до Програми відповідності публічного акціонерного товариства «Запоріжжяобленерго».

33. Про порушення ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

34. Про порушення ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»  Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

35. Про порушення АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

36. Про порушення АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

37. Про порушення ТОВ «КУРС» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

38. Про порушення ТОВ «СОЛАР-ІФ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

39. Про порушення ПРАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

40. Про порушення ПРАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

41. Про порушення ПРАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

42. Про порушення ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

43. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ТОВ «ЕНЕРГО-ГАЗ РЕСУРС» з постачання електричної енергії споживачу (за зверненням споживача).

44. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» з розподілу природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

45. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

46. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

47. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

48. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

49. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 грудня 2022 року № 122-р «Про усунення порушень АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

50. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 188-р «Про усунення порушень АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

51. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 01 серпня 2023 року № 209-р «Про усунення порушень АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

52. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1851 «Про накладення штрафу на ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

53. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 23 травня 2023 року № 138-р «Про усунення порушень ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ».

54. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ» постановою НКРЕКП від 14 листопада 2023 року № 2124.

55. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 05 грудня 2023 року № 2299.

56. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 22 листопада 2023 року № 2182.

57. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 05 грудня 2023 року № 2298.

58. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЕКОТЕХНІК-ТАРАСІВЦІ» з виробництва електричної енергії.

59. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «НАУКОВО - ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ВІДНОВЛЮВАЛЬНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ «АЛЬТЕРНАТИВА» з виробництва електричної енергії.

60. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «НПК-ГАЛИЧИНА» з постачання електричної енергії споживачу.

61. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «НПК-ГАЛИЧИНА» з виробництва електричної енергії.

62. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «НПК-ГАЛИЧИНА» з виробництва теплової енергії.

63. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СЕРВІС ГРУПП ЛТД» з постачання електричної енергії споживачу.

64. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СЕРВІС ГРУПП ЛТД» з постачання природного газу.

65. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРТРАНСНАФТА» з транспортування нафти, нафтопродуктів магістральним трубопроводом.

66. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу (на підставі постанови НКРЕКП від 14 листопада 2023 року № 2132).

67. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу (на підставі постанови НКРЕКП від 05 грудня 2023 року № 2314).

68. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

69. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

70. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

71. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

72. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux