Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
18 грудня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 18 грудня 2014 року о 17:45



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 18 грудня 2014 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ «ЕНЕРГОБЮДЖЕТ» (встановлена потужність – 0,86 Гкал/год).

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення:

КП «ІЛЛІЧІВСЬКВОДОКАНАЛ» (річний обсяг водопостачання 5492855 м3; річний обсяг водовідведення: 3749468 м3);

МКП «ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» (річний обсяг водопостачання 2430500 м3; річний обсяг водовідведення: 1296800 м3);

КП «ГОРОДОЦЬКЕ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНЕ ГОСПОДАРСТВО» (річний обсяг водопостачання 536600 м3; річний обсяг водовідведення: 214900 м3).

 

3. Переоформити КП «КОМПАНІЯ «ВОДА ДОНБАСУ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

4. Переоформити  ТОВ «ІНКОРГАЗ».ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом.

 

5. Переоформити ТОВ «ГАЗЕНЕРГОКОМПЛЕКТ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

 

6. Переоформити ТОВ «СТИРОЛОПТФАРМТОРГ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом та з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

7. Переоформити ПП «АГРОСПЕЦГОСП» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

8. Взяти до відома інформацію ПАТ «МИКОЛАЇВГАЗ» щодо зміни території ліцензованої діяльності на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом.

 

9. Встановити тарифи на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та тарифів на постачання електричної енергії за регульованим тарифом на 2015 рік для ліцензіатів з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та з постачання електроенергії за регульованим тарифом.

 

10. Прийняти окреме протокольне рішення щодо спрямування частини іншого доходу ДП «НЕК «Укренерго» на фінансування кошторису ВП «Головдерженергонагляд».

 

11. Встановити структуру та рівень тарифу на передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електромережами для ДП «НЕК «Укренерго» на 2015 рік.

 

12. Схвалити Інвестиційні програми газотранспортного та газозберігаючого підприємства ПАТ «Укртрансгаз» на 2014 рік.

 

13. Схвалити  Інвестиційні програми на 2014 рік:

КП «Теплоенерго» Лозівської міської ради Харківської області;

КП «Теплокомуненерго» Олександрійської міської ради;

ТОВ «Енергія – Новий Розділ».

 

14. Схвалити зміни до Інвестиційної програми ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» на 2014 рік.

 

15. Схвалити зміни до Інвестиційної програми ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2014 рік.

 

16. Схвалити зміни до Інвестиційної програми КП «Харківські теплові мережі» на 2014 рік.

 

17. Схвалити зміни до Інвестиційних програм газорозподільних та газопостачальних підприємств на 2014 рік:

ПАТ «Житомиргаз»;

ПАТ «Кременчукгаз»;

ПАТ «Маріупольгаз»;

ПАТ «Миколаївгаз»;

ПАТ «Тисменицягаз»;

ПАТ «Харківгаз»;

ПАТ «Харківміськгаз»;

ПАТ «Чернігівгаз»;

ПАТ «Чернівцігаз».

 

18. Схвалити Інвестиційні програми на 2015 рік:

Ковельського УВКГ «Ковельводоканал»;

ПАТ «АЗОТ»;

ОКВП ВКГ "Миргородводоканал";

КП «Лозоваводоканал»;

КП  «Водопостачання м.Вознесенська»;

ТОВ «Біологічні очисні споруди»;

ДП «Аква-сервіс» ПП «Еліпс»;

ДП «Сток-сервіс» ПП «Еліпс».

 

19. Встановити тарифи на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ПП «СВІТАНОК»;

ТОВ «УКРСПЕЦТЕПЛО-ПОЛТАВА»;

ПП «АВКУБІ».

 

20. Встановити на економічно обґрунтованому рівні тарифи на теплову енергію для потреб населення, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів та послугу з централізованого опалення для населення ТОВ «Теплосервіс».

 

21. Встановити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення:

Комунальному підприємству «Міськводоканал» Сумської міської ради;

Державному підприємству «Південна залізниця»;

Товариству з обмеженою відповідальністю «Енергія-Новий Розділ».

 

22. Зупинити нарахування інвестиційної складової по деяких проектах реконструкції енергоблоків ГК ТЕС, які реалізуються в рамках розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р "Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій і теплоелектроцентралей у період до 2020 року».

 

23. Продовжити розгляд питань про:

- переоформлення ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданих ТОВ «ВІНД ПАУЕР», ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК КРАСНОДОНСЬКИЙ» та  ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ЛУТУГИНСЬКИЙ»;

- розгляд інвестиційних програм ліцензіатів з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом на 2015 рік;

- розгляд інвестиційної програми ліцензіата з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами на 2015 рік  ДП „НЕК „Укренерго»;

- схвалення  Інвестиційної програми МКП «Дніпропетровські міські теплові мережі»;на 2014 рік;

- встановлення тарифу та схвалення Інвестиційної програми на 2015 рік ПАТ "Укргідроенерго".

- визначення середньозваженого тарифу на виробництво теплової енергії (крім теплоелектроцентралей, теплоелектростанцій і атомних електростанцій) з використанням природного газу для бюджетних установ та організацій, інших споживачів (крім населення).

 

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕ», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux