Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
18 червня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 15 червня 2015 року о 17:45



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики  та  комунальних  послуг,  повідомляє, що 18 червня 2015 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за  адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

1. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом, виданої:

ПАТ «УМАНЬГАЗ»;

ПАТ «ХЕРСОНГАЗ».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом:

ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ»;

ТОВ « ХЕРСОНРЕГІОНГАЗ»;

ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ З ПОСТАЧАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ГАЗУ».

 

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «ЄВРОГАЗРЕСУРС»;

ТОВ «ОІЛГАЗТРЕЙД»;

ТОВ «ГАЗЕНЕРГОПРОЕКТ».

 

4. Про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕКТРГАЗ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

5. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ПП «ЗАХІДПРОМЕНЕРГО»;

ТОВ «УКРТЕПЛО МИКОЛАЇВ»;

ТОВ «УКРСПЕЦРЕСУРС-ІНВЕСТ».

 

6. Про видачу МАЛОМУ ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МЕРКУРІЙ» ліцензій на право провадження господарської діяльності з:

- виробництва теплової  енергії  (крім  діяльності  з  виробництва  теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії);

- постачання теплової енергії.

 

7. Про видачу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «СЛАВУТСЬКЕ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва  теплової  енергії  (крім  діяльності  з  виробництва  теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії).

 

8. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ ПАТ «Черкасигаз».

 

9. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення Державним підприємством «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

 

10. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії Державним підприємством «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

 

11. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії Спільним підприємством – Товариством з обмеженою відповідальністю «Світловодськпобут».

 

12. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії Товариством з обмеженою відповідальністю «Рівнетеплоенерго».

 

13. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення.

 

14. Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ «ЗАХІДТЕПЛОЕНЕРГОІНВЕСТ-ДОЛИНА».

 

15. Продовження розгляду питання про розгляд Інвестиційної програми на 2015 рік з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ВАТ «Запоріжжяобленерго».

 

 

Розділ другий. Різне


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux