Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 вересня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 12 вересня 2014 року о 18:07



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 17 вересня 2014 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:


Розділ перший

 

І. Про затвердження Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 

ІІ. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік».

 

ІІІ. Про визнання недійсною ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «ГАЗПОСТАЧ-ЧЕРКАСИ».

 

ІV. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «ГАЗПОСТАЧ-ЧЕРКАСИ»;

ТОВ «ПРИВАТНА ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ».

 

V. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП:

– «Про внесення змін до постанови Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України від 08 лютого 1996 року № 3;

– «Про внесення змін до постанови Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України від 12 серпня 1996 року № 36»;

– «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з  постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом»;

– «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 13 січня 2010 року № 11».

 

VІ. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування інвестиційних програм ліцензіатів з передачі та постачання електричної енергії» та оприлюднення його на веб–сайті НКРЕКП.

 

VІІ. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про скасування постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 14 серпня 2014 року № 1107 «Про внесення змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію» та про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію».

 

VІІІ. Про схвалення та розміщення на веб–сайті Комісії проектів постанов НКРЕКП:

– «Про затвердження Порядку відшкодування збитків, завданих газопостачальному або газорозподільному підприємству внаслідок порушення споживачем природного газу Правил надання населенню послуг з газопостачання, а також споживачеві природного газу внаслідок порушення газопостачальним або газорозподільним підприємством Правил надання населенню послуг з газопостачання»;

– «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України».

 

ІХ. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП та розміщення їх на веб–сайті Комісії:

– «Про затвердження Порядку придбання допоміжних послуг»;

– «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів з розподілення пропускної спроможності міждержавних електричних мереж»;

– «Про затвердження Примірного договору про доступ до пропускної спроможності міждержавних електричних мереж України».

 

Розділ другий. Різне.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux