Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 вересня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 11 вересня 2024 року о 18:23

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 17 вересня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.



Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ СЕРВІС»;

2) ТОВ «ЦУКОРАГРОПРОМ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ СЕРВІС»;

2) ТОВ «ЕЛЕВАТОР-АГРО»;

3) ТОВ «ЕЛЕКТРОГАРАНТ ЮА»;

4) ТОВ «ЕЛЕКТРОТЕХНОЛОДЖИ ЮА».

3. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданих:

1) ТОВ «ГЕЛІКОН-С»;

2) ТОВ «КОМЕРЦБУДПЛАСТ»;

3) ТОВ «САНБІМ ЛТД»;

4) ТОВ «СОЛАР ЕНЕРДЖІ ЛТД».

4. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ЕНСОЛ УКРАЇНА»

2) ТОВ «СІТІЕНЕРДЖІ»;

3) НВП ХАРТРОН-ПЛАНТ ЛТД (ТОВ).

5. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до постанови НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2624» (зміни до Порядку формування та ведення реєстру об'єктів електроенергетики та електроустановок споживачів (у тому числі активних споживачів), що використовують альтернативні джерела енергії для виробництва електричної енергії).

6. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку реєстрації учасників оптового енергетичного ринку».

7. Про прийняття постанови НКРЕКП про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2025 – 2029 роки.

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2442» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

10. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування цін на універсальні послуги» (щодо врахування обсягів закупівлі електроенергії ПУП за договорами самовиробництва при визначенні коефіцієнту, що враховує граничний відносний обсяг небалансів електричної енергії).

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕ та НКРЕКП» (щодо актуалізації деяких положень нормативно-правої бази НКРЕ та НКРЕКП для ОСР та ПУП, частина територій здійснення діяльності яких знаходяться на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією).

12. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про затвердження змін до Планів розвитку газорозподільних систем на 2024 – 2033 роки ВОЛИНСЬКОЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ, ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ та ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ФІЛІЙ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ», ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ», АТ «КИЇВГАЗ», АТ «ПОЛТАВАГАЗ».

13. Про порушення ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» Ліцензійних умов зі здійснення функцій гарантованого покупця та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

14. Про порушення ТОВ «СЕС ПРИМОРСЬКЕ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Про порушення ТОВ «РОЕК» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про порушення ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

17. Про порушення ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

18. Про порушення ТОВ «КРЕМЕНЧУКГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

19. Про порушення МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

20. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 18 липня 2023 року № 191-р «Про усунення порушень АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» (щодо продовження строку приведення АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» у відповідність договірних відносин зі споживачами та внесення зміни до договорів споживача про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії у частині визначеного класу напруги).

21. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 01 березня 2022 року № 335 «Про врегулювання деяких питань на строк запровадження (введення) воєнного стану в Україні» (щодо врегулювання окремих питань здійснення перевірок суб’єктів, які провадять діяльність в областях України, де наявні тимчасово окуповані території та/або території активних бойових дій).

22. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» (щодо недотримання Правил роздрібного ринку електричної енергії при зміні постачальника електричної енергії).

23. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за заявою ліцензіата).

24. Про проведення позапланових виїзних перевірок ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО», АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» та АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями НЕК «УКРЕНЕРГО»).

25. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2020 року № 2834» (щодо встановлення тарифів на виробництво теплової енергії окремим ТЕС).

26. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 (щодо створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

27. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо синхронізації часу проведення торгів на РДН/ВДР та удосконалення процесу моніторингу допоміжних послуг).

28. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

29. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

30. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux