Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 11 липня 2024 року о 22:10

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 17 липня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ПРАТ «ПК «ПОДІЛЛЯ».

2. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ»;

2) ПРАТ «ГНІДАВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

3. Про внесення зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 січня 2024 року № 111 (продовження зупинення дії ліцензії з виробництва електричної енергії).

4. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 26 червня 2024 року № 1175 (уточнення найменування об'єкта електроенергетики).

5. Про анулювання ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД» та внесення змін до постанови НКРЕКП від 14 грудня 2018 року № 1942.

6. Про зміну загальної встановленої потужності теплогенеруючих установок ліцензіату з виробництва теплової енергії ПТМ «КОВЕЛЬТЕПЛО».

7. Про виключення ТОВ «ГЕО АЛЬЯНС МИРОЛЮБІВСЬКЕ» із реєстру учасників оптового енергетичного ринку.

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії».

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2439» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік.

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

12. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (внесення змін до Кодексу газотранспортної системи та Типового договору транспортування природного газу).

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до додатків до форми звітності № 7б-НКРЕКП-газ-моніторинг (квартальна) «Звіт про застосування тарифів на послуги зберігання (закачування, відбір) природного газу».

14. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії» (зміни до постанови НКРЕКП від 05.10.2018 № 1175).

15. Про початок розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку Молдавсько-Російським акціонерним товариством Молдовагаз (JSC Moldovagaz) за повідомленнями ТОВ «Оператор газотранспортної системи України».

16. Про порушення АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

17. Про порушення АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

18. Про порушення АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

19. Про порушення АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

20. Про недотримання АТ «ТИСМЕНИЦЯГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 16 травня 2023 року № 134-р.

21. Про недотримання АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 01 серпня 2023 року № 209-р».

22. Про недотримання ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

23. Про недотримання ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (Хмельницька філія) вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

24. Про порушення КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

25. Про порушення КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

26. Про порушення ТОВ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

27. Про порушення ТОВ «РОКИТНЯНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

28. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 19 червня 2024 року № 1150 «Про накладення штрафу на ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» за невиконання рішення НКРЕКП».

29. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов» (щодо вдосконалення Методики перевірки дотримання ліцензіатами з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення структур відповідних тарифів та виконання інвестиційних програм).

30. Про затвердження розміру вартості послуги за механізмом ринкової премії, придбаної ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

31. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

32. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження форм заяв про створення облікового запису, припинення і відновлення користування обліковим записом у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії, та інструкції щодо їх заповнення».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux