Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
15 жовтня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 09 жовтня 2024 року о 19:25

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 15 жовтня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності зі зберігання енергії ТОВ «ІНТЕГРАЛ СТОРЕДЖ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «КАТЮЖАНСЬКА СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ 1».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ТОВ «УКРПАЛЕТ ЕНЕРДЖИ».

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ОМІ ЕНЕРДЖИ ТРЕЙД».

5. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЕЛЕКТРОЧОЙС».

6. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності):

1) ТОВ «ОМІ ЕНЕРДЖИ ТРЕЙД»;

2) ТОВ «ПРОЕНЕРДЖІТІМ».

7. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, з постачання електричної енергії споживачу, з виробництва теплової енергії, виданих КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2».

8. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «СТАР ПІВДЕНЬ ЕНЕРГО».

9. Про розгляд питання щодо анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «БЕТ», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 жовтня 2021 року № 1684.

10. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 31 серпня 2017 року № 1061 (зміна найменування ліцензіата).

11. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «РЕЙ СОЛАР».

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки».

13. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення Планів розвитку систем розподілу на 2025 – 2029 роки:

1) ПрАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

3) АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»;

4) ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 29» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 рік.

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2639» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

16. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2447» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» на 2024 рік.

17. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

18. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

19. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку на 2024 – 2028 роки:

1) КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

2) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ».

20. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2024 рік:

1) КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

2) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ».

21. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на 2024 – 2028 роки».

22. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на 2024 рік».

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 02 липня 2019 року № 1333» (щодо затвердження Правил розгляду звернень споживачів щодо рішень, дій суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, або суб'єктів, що належать до особливої групи споживачів).

24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (щодо застосування санкцій за зловживання у випадках коли розрахований розмір штрафу менший, ніж мінімальний, та доповнення переліку пом’якшуючих обставин).

25. Про порушення ТЗОВ «ЗАХІДГІДРОЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

26. Про порушення ТЗОВ «ТЕРНОВИЦЯ СОЛАР» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

27. Про порушення ТОВ «БІЛОЦЕРКІВБУД-МОНТАЖ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

28. Про недотримання АТ «КИЇВОБЛГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та внесення зміни до розпорядження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 08 листопада 2023 року № 303-р «Про усунення порушень АТ «КИЇВОБЛГАЗ».

29. Про недотримання ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

30. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ПРАТ «УМАНЬГАЗ» постановою НКРЕКП від 10 вересня 2024 року № 1585 «Про застосування санкцій до ПРАТ «УМАНЬГАЗ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання».

31. Про порушення ПРАТ «АЗОТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водовідведення.

32. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 30 січня 2024 року № 22-р «Про усунення порушень ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» (щодо збільшення строку виконання ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» умов договорів про надання послуг з передачі електричної енергії та про надання послуг з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління, укладених з ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО», шляхом забезпечення розрахунків станом на 28 грудня 2023 року у повному обсязі).

33. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КИЇВГАЗ» з розподілу природного газу (за зверненням фізичної особи).

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ» з транспортування природного газу.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПП «ПОДІЛЬСЬКЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

38. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

39. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

40. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 21 серпня 2024 року № 1514 (щодо створення облікових записів у реєстрі гарантій походження електричної енергії, виробленої з відновлюваних джерел енергії).

41. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

42. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 01 жовтня 2024 року № 1702 «Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у серпні 2024 року».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux