Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
15 травня 2024 року відбулося засідання НКРЕКП (перенесене з 14.05.2024)
Опубліковано 15 травня 2024 року о 13:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 15 травня 2024 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ГРАН ЕНЕРГО СЕРВІС».

2. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ОДИН АП».

3. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії АТ «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» та анулювати ліцензію з виробництва електричної енергії, видану ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

4. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії АТ «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» та анулювати ліцензію з виробництва теплової енергії ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

5. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЕНСОЛ УКРАЇНА».

6. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ».

7. Зупинити дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ПРАТ «ДМЗ».

8. Унести зміну до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 08 лютого 2019 року № 170 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

9. Унести зміну до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 серпня 2019 року № 1786 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

10. Унести зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2019 року № 2500 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

11. Унести зміну до додатка до постанови НКРЕКП від 30 серпня 2019 року № 1802 (уточнення місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

12. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, видану ТОВ «К О Л О».

13. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 січня 2024 року № 23» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» на 2024 рік.

14. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії на 2024 рік ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

15. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2024 – 2028 роки».

16. Прийняти постанови НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку на 2024 – 2028 роки:

1) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

3) КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

17. Прийняти постанови НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2024 рік:

1) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»;

3) КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку приєднання до теплових мереж».

19. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики встановлення плати за приєднання до теплових мереж».

20. Застосувати санкції до АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

21. Застерегти ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

22. Застерегти ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

23. Застерегти ТОВ «РЕНДЖИ ТАТАРБУНАРИ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

24. Застосувати санкції до ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу (щодо діяльності з розподілу природного газу).

25. Перенести розгляд питання про недотримання АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

26. Застосувати санкції до ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 19 квітня 2024 року № 173).

27. Застосувати санкції до ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 19 квітня 2024 року № 174).

28. Застосувати санкції до ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

29. Застосувати санкції до ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» за порушення законодавства у сфері теплопостачання та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

30. Відстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» постановою НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 776.

31. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 16 квітня 2024 року № 745.

32. Розстрочити сплату штрафу, накладеного на ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 23 квітня 2024 року № 780.

33. Визнати такою, що втратила чинність, постанову НКРЕКП від 10 квітня 2024 року № 681 («Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» (Вінницька філія)»).

34. Унести зміну до постанови НКРЕКП від 31 травня 2019 року № 923 («Про накладення штрафу на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНФОКС» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, здійснення заходів державного регулювання»).

35. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 16 квітня 2024 року № 111-р («Про усунення порушень ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ»).

36. Унести зміну до розпорядження НКРЕКП від 20 лютого 2024 року № 48-р («Про усунення порушень ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»).

37. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

38. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з виробництва електричної енергії.

39. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з виробництва теплової енергії.

40. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

41. Збільшити строк проведення планової перевірки ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ» з розподілу природного газу.

42. Збільшити строки проведення позапланових виїзних перевірок ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу.

43. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу.

44. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

45. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

46. Збільшити строк проведення планової перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

47. Збільшити строк проведення планової перевірки КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

48. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

49. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2019 року № 282».

50. Унести зміни до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

51. Затвердити Зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux