Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
15 серпня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 09 серпня 2023 року о 18:58

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 15 серпня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «УЕГ ЖИТОМИР»;

2) ТОВ «УЕГ ЛЬВІВ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «АНРО».

3. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АВІРТУ».

4. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АГРОІНЖИНІРІНГ-К».

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ЮА-ТРЕЙДІНГ».

6. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «УКРСМАРТПАУЕР».

7. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»;

2) ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ».

8. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «СІТІЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «МЕГАВАТТ-ТРЕЙДІНГ».

9. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ТОВ «АЯКС ДНІПРО».

10. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 31.05.2019 № 907 (уточнення назви та місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

11. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 31.05.2019 № 909 (уточнення назви та місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

12. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП:

1) «Про схвалення Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік»;

2) «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік»;

3) «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 04 квітня 2023 року № 628» щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу».

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення».

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення».

18. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 2027 роки:

1) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

19. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

1) КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

2) АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

20. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА» на 2023 2027 роки».

21. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА» на 2023 рік».

22. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо затвердження змін до Кодексу газорозподільних систем та Методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу).

23. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про затвердження змін до планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки газорозподільних підприємств:

1) АТ «ВІННИЦЯГАЗ»;

2) ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ»;

3) АТ «ОДЕСАГАЗ».

24. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

25. Про недотримання ТОВ «ТЕОФІПОЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

26. Про недотримання ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

27. Про порушення ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

28. Про порушення АТ «КИЇВГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

29. Про порушення ПРАТ «НГХП «СІРКА» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

30. Про порушення ТОВ «ГАЗОВИК» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

31. Про порушення ТОВ «ГАЗОВИК» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

32. Про порушення ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

33. Про порушення АТ «УКРТРАНСГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності зі зберігання (закачування, відбору) природного газу.

34. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживачів).

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки ДП «ЕВОДА ТРЕЙД» КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» з постачання природного газу.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки ДП «ЕВОДА ТРЕЙД» КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» з постачання електричної енергії споживачу.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КОТОВСЬКИЙ АБЗ» з виробництва електричної енергії.

39. Про прийняття постанов НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2888» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5 на 2022 рік) та «Про внесення змін до структури тарифів на виробництво теплової енергії ПРАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5» (у частині зміни напрямів витрат на проведення ремонтних робіт на 2022 рік).

40. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

41. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux