Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
14 червня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 08 червня 2023 року о 20:42

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 14 червня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ДЕЛЬТА ОІЛ ГРУП»;

2) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ОПЕРАТОР УКРАЇНИ»;

3) ТОВ «МК МЕРЧАНТС УКРАЇНА»;

4) ПрАТ «СТАЛЬКАНАТ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ОПЕРАТОР УКРАЇНИ»;

2) ТОВ «СЕТ».

3. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕКОЕНЕРГОСЕРВІС ДНІПРО».

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «АКВАРЕСУРСЕНЕРГО».

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ВИНСОЛАР».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «НАДІЯ 2000».

7. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПРАТ «ПЕРВУХІНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

8. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ТОВ «АГРОБУДТЕХНОЛОГІЇ».

9. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 14 листопада 2019 року № 2356 (зміна найменування).

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2023 року № 355» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік.

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік» .

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» порушення законодавства у сфері енергетики».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення АТ «ХМЕЛЬНИЦЬОБЛЕНЕРГО» порушення законодавства у сфері енергетики».

14. Про недотримання АТ «ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

15. Про недотримання АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

17. Про недотримання АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 18 травня 2023 року № 245).

18. Про недотримання АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 18 травня 2023 року № 246).

19. Про недотримання АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 18 травня 2023 року № 248).

20. Про недотримання АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

21. Про недотримання ТОВ «РЕСПЕКТ ЕНЕРГО-ПЛЮС» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

22. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 02 червня 2023 року № 1009 «Про накладення штрафу на ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

23. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ».

24. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ВІННИЦЯГАЗ».

25. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «КИЇВГАЗ».

26. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 17 грудня 2021 року № 2679 «Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЛЬВІВГАЗ».

27. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 221 «Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПОЛТАВАГАЗ».

28. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 24 листопада 2021 року № 2385 «Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПОЛТАВАГАЗ».

29. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» постановою НКРЕКП від 23 травня 2023 року № 949.

30. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 16 травня 2023 року № 131-р «Про усунення порушень ТОВ «ЖОЕК».

31. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (за зверненням юридичних та фізичних осіб).

32. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЖИТОМИРГАЗ» (за зверненням фізичної особи).

33. Про збільшення строку проведення позапланової перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» з розподілу природного газу.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» з розподілу природного газу.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «САН ВЕСТ ЕНЕРДЖІ» з виробництва електричної енергії.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» з постачання електричної енергії споживачу.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

40. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» (за зверненням фізичної особи).

41. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку (правил) організації та ведення обліку за ліцензованими видами діяльності суб'єктами господарювання у сфері теплопостачання».

42. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визначення планової ставки внеску на регулювання на 2024 рік».

43. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

44. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.

45. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПРИДНІПРОВСЬКИЙ ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНИЙ ЗАВОД»;

«Про припинення дії надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (комплекс з виробництва електричної енергії з біогазу Київська обл. (інформація з обмеженим доступом)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 31 березня 2023 року № 592» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ФЕНІКС ЕНЕРДЖІ» (СЕС «Фенікс Енерджі»), ТОВ «ПРИДНІПРОВСЬКИЙ ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНИЙ ЗАВОД» (Реконструкція комплексу будівель ТОВ «Придніпровський ОЕЗ» з добудовою паросилової дільниці з когенераційною установкою Кіровоградська обл. (інформація з обмеженим доступом)) та у частині припинення дії надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКА АГРАРНА КОМПАНІЯ» (комплекс з виробництва електричної енергії з біогазу Київська обл. (інформація з обмеженим доступом)).

46. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення коефіцієнта «зеленого» тарифу ТОВ «БУМЕНЕРГО», як для об’єкта, введеного в експлуатацію 16 травня 2016 року».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux