Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
13 лютого 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 07 лютого 2024 року о 20:50

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 13 лютого 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕНЕРГО СОЛАР ВМ»;

2) ТОВ «УМАНСЬКА МАЛА СЕС-1».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ЕНЕРГОДІЯ».

3. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ».

4. Про зупинення дії ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «БІ ЕНЕРДЖЕТІКС».

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «НСЕ ТРЕЙДІНГ».

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 22 серпня 2023 року № 1519 (зміна найменування).

7. Про внесення зміни до додатка до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 23 березня 2018 року № 351 (уточнення встановленої потужності).

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 грудня 2023 року № 2441» щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352».

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

11. Про порушення ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

12. Про порушення ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

13. Про порушення ТОВ «СІЛІКОНФІЛД» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

14. Про порушення ТОВ «СВІТЛО ДЛЯ СВІТУ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Про порушення ТОВ «ЕНЕРГОАКТИВ-1» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про порушення ТзОВ «СіПіДжі Енерджі» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

17. Про недотримання ТзОВ «СіПіДжі Енерджі» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

18. Про порушення ТОВ «ОНК-ЕНЕРДЖИ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

19. Про недотримання ТОВ «ОНК-ЕНЕРДЖИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

20. Про порушення ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Про порушення ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

22. Про порушення ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

23. Про порушення ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

24. Про порушення ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

25. Про порушення ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу .

26. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 травня 2023 року № 878 «Про накладення штрафу на АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

27. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 62-р «Про усунення порушень ТОВ «САНВІН 13».

28. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ» відповідно до постанови НКРЕКП від 30 січня 2024 року № 211.

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЗАКАРПАТГАЗ» з розподілу природного газу (щодо виконання вимог пункту 1 розпорядження НКРЕКП від 12 грудня 2023 року № 338-р).

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖІ ІНВЕСТ» з виробництва електричної енергії.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ» з постачання електричної енергії споживачу.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЕКУ» з постачання електричної енергії споживачу.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СОНЦЕДАР ЕНЕРДЖІ» з виробництва електричної енергії.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СОНЦЕДАР ЕНЕРДЖІ» з постачання електричної енергії споживачу.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТИСАГАЗ» з постачання електричної енергії споживачу.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТИСАГАЗ» з постачання природного газу.

38. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми АТ «НАЕК «Енергоатом» на 2024 рік, фінансування якої здійснюється за рахунок тарифу на виробництво теплової енергії, виробленої на АЕС».

39. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2017 року № 238»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2652» (у частині зміни найменування ТОВ «РАССВЕТ» на ТОВ «РАНОК М»).

40. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Методики визначення істотного коливання цін та встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку».

41. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

42. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

43. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу системи передачі» (щодо доповнення вимогами стосовно процедури розроблення, подання на схвалення та виконання інвестиційної програми оператора системи передачі).

44. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 червня 2015 року № 1972».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux