Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
12 вересня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 06 вересня 2023 року о 17:56

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 12 вересня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕЛЕКТРО ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «УКРНАФТОГАЗБУРІННЯ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕКО-СФЕРА НОВАЦІЙ»;

2) ТОВ «КОМФОРТ ГАЗ ПОСТАЧ».

3. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ІНТЕРБІС»;

2) ТОВ «ТІРАС-ПОСТАЧ».

4. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 28 березня 2023 року № 531 (зупинення дії ліцензії з постачання природного газу КП «СМІЛАКОМУНТЕПЛОЕНЕРГО»).

5. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 22 вересня 2021 року № 1592 (зміна місце знаходження об’єкта).

6. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 11 червня 2019 року № 1008 (зміна місцезнаходження об’єкта).

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку ліцензування видів господарської діяльності, державне регулювання яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії».

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 березня 2023 року № 557».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2023 року № 357» (щодо внесення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік).

12. Про врегулювання окремих питань забезпечення безпеки постачання.

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу ВІННИЦЬКІЙ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКІЙ ФІЛІЇ, СУМСЬКІЙ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1945» (щодо затвердження Планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки ВІННИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ, СУМСЬКОЇ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газорозподільних систем».

16. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 – 2027 роки:

1) ПрАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

2) ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД».

17. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

1) ПрАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ»;

2) ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД».

18. Про недотримання ПРАТ «УКРГІДРОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

19. Про недотримання ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Про порушення ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу. 

21. Про недотримання ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

22. Про порушення ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії. 

23. Про порушення ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

24. Про порушення ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу. 

25. Про порушення АТ «ПОЛТАВАГАЗ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу. 

26. Про порушення ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

27. Про порушення ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

28. Про порушення КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

29. Про анулювання ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕКОТЕХНОІНВЕСТ» та внесення змін до постанови НКРЕКП від 12 квітня 2019 року № 546.

30. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 156-р («Про усунення порушень АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»). 

31. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 14 червня 2023 року № 160-р («Про усунення порушень ТОВ «РЕСПЕКТ ЕНЕРГО-ПЛЮС»).

32. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 18 липня 2023 року № 190-р («Про усунення порушень ТОВ «САН ВЕСТ ЕНЕРДЖІ»).

33. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживача). 

34. Про проведення позапланової виїзної перевірки ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата). 

35. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

36. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (щодо виконання рішення НКРЕКП).

37. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання електричної енергії споживачу (щодо перевірки достовірності наданих Регулятору даних).

38. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (на підставі постанови НКРЕКП від 11 лютого 2022 року № 292). 

39. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (на підставі постанови НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 1277).

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «БОЛГРАД СОЛАР» з виробництва електричної енергії.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЖИТОМИРГАЗ» з розподілу природного газу.

42. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП 31 березня 2016 року № 509»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30 червня 2023 року № 1214» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ФОП БУРЛАЙ ІГОРЮ ВАЛЕНТИНОВИЧУ (1 пусковий комплекс СЕС Київська обл. (інформація з обмеженим доступом))).

43. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження структури розподілу пропускної спроможності міждержавного перетину Україна – Словаччина».

44. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження правил розподілу пропускної спроможності міждержавних перетинів Україна – Польща, Україна – Словаччина та Україна – Угорщина».

45. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про граничні ціни на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку».

46. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux