Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
12 липня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 06 липня 2023 року о 21:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 12 липня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «АПСІЛУМ ТРЕЙДІНГ»;

2) ТОВ «НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕСУРС УКРАЇНИ»;

3) ТОВ «ПРОМСЕРВІС ГТ»;

4) ТОВ «СіПіДжі Трейд Енерджі»;

5) ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРНОПІЛЬХЛІБПРОМ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «АПСІЛУМ ТРЕЙДІНГ»;

2) ТОВ «НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕСУРС УКРАЇНИ»;

3) ТОВ «ПРОМСЕРВІС ГТ»;

4) ТОВ «СЕТ ЕНЕРДЖИ»;

5) ТОВ «СіПіДжі Трейд Енерджі».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ПРАТ «РІВНЕАЗОТ».

4. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 11 вересня 2018 року № 980.

5. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 04 січня 2023 року № 14» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

7. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1133» щодо внесення змін до Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2023 рік.

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» на 2023 рік».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 – 2026 роки».

12. Про забезпечення безпеки постачання електричної енергії оператором системи передачі.

13. Про недотримання ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

14. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

15. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

17. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ».

18. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЛЬВІВГАЗ».

19. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

20. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «ОДЕСАГАЗ» постановою НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1149.

21. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1150 («Про накладення штрафу на АТ «КИЇВГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання»).

22. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1152 («Про накладення штрафу на АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу»).

23. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 173-р («Про усунення порушень АТ «КИЇВГАЗ»).

24. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

25. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за заявою ліцензіата).

26. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненнями замовника послуги з приєднання).

27. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (за зверненнями замовників послуги з приєднання).

28. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживача).

29. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» з виробництва теплової енергії (щодо виконання рішення НКРЕКП).

30. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» з виробництва електричної енергії (щодо виконання рішення НКРЕКП).

31. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» з виробництва теплової енергії (щодо виконання рішення НКРЕКП).

32. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЧЕРКАСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» з виробництва електричної енергії (щодо виконання рішення НКРЕКП).

33. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» з виробництва електричної енергії (щодо виконання рішення НКРЕКП).

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» з розподілу електричної енергії.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГАЗОВИК» з розподілу природного газу.

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГАЗОВИК» з постачання природного газу.

39. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до структури тарифів на виробництво теплової енергії КП ВО КИЇВРАДИ (КМДА) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» (ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6)».

40. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, –постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики формування, розрахунку та встановлення тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках».

41. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30 червня 2023 року № 1214» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕКОЕНЕРГОСЕРВІС ДНІПРО» (СЕС-6 Дніпропетровська обл., (інформація з обмеженим доступом) та СЕС-7 Дніпропетровська обл., (інформація з обмеженим доступом))).

42. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної енергії на період дії в Україні воєнного стану».

43. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux