Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
12 червня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 06 червня 2024 року о 16:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 12 червня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «КИЇВСТРУМ 24»;

2) ТОВ «ЕТЕРНАЛ ЕНЕРДЖІ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ЕНЕРДЖІ ХАБ».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «НЕК».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПРАТ «ПЕРВУХІНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії СТОВ АФ «ОЛЬГОПІЛЬ».

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 жовтня 2018 року № 1314 (зміна найменування).

7. Про розгляд питання щодо реєстрації учасника оптового енергетичного ринку GET EnTra sp.z.o.o.

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік».

9. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу».

10. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води:

1) ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА»;

2) КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»;

3) РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» (крім населення).

12. Про порушення АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

13. Про недотримання ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

14. Про недотримання ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

15. Про недотримання АТ «ОДЕСАГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

16. Про порушення ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

17. Про порушення ПРАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

18. Про порушення КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

19. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 01 вересня 2021 року № 1460 «Про застереження ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов зі здійснення функцій гарантованого покупця та здійснення заходів державного регулювання» (щодо продовження ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» строку розрахунків з суб'єктами господарювання, яким встановлено «зелений» тариф та з АТ «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ»).

20. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 14 березня 2023 року № 56-р «Про усунення порушень АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» (щодо продовження АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» строку приведення у відповідність до вимог Правил ринку договірних взаємовідносин з НЕК «УКРЕНЕРГО» у частині участі у балансуючому ринку).

21. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 15 березня 2024 року № 79-р «Про усунення порушень АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» (щодо продовження АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» строку виконання умов договору про надання послуг з передачі електричної енергії та договору про надання послуг з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління, укладених з НЕК «УКРЕНЕРГО», шляхом забезпечення розрахунків станом на 31 грудня 2023 року в повному обсязі).

22. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 03 квітня 2024 року № 101-р «Про усунення порушень АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» (щодо продовження АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» строку виконання розпорядження у частині виконання умов договору про надання послуг з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління, укладеного з НЕК «УКРЕНЕРГО», шляхом забезпечення розрахунків станом на 30 вересня 2022 року в повному обсязі).

23. Про проведення позапланової виїзної перевірки ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненнями НЕК «УКРЕНЕРГО»).

24. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

25. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (щодо виконання ліцензіатом розпорядження НКРЕКП від 16 квітня 2024 року № 114-р «Про усунення порушення ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ»).

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ОКВП «ДНІПРО-КІРОВОГРАД» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов» (щодо врегулювання окремих положень здійснення перевірок ліцензіатів, які провадять діяльність в областях України, де наявні тимчасово окуповані території та/або території активних бойових дій).

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (щодо уточнення підстав застосування зменшення розміру штрафу за порушення, що допущені ліцензіатом з причин, незалежних від нього, з вини третьої сторони (у виняткових випадках та у разі документального підтвердження дії таких обставин)).

30. Про коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

31. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

32. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

33. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux