Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
11 квітня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 05 квітня 2023 року о 20:51

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 11 квітня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕК «МЕТЕЗА»;

2) ТОВ «КОМПАНІЯ ЮНЕКС»;

3) ТОВ «ТРЕЙД ЕНЕРГО ПЛЮС».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «СОЛАРФІЛД-13».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕК «МЕТЕЗА»;

2) ТОВ «ОПТІМА ЕНЕРДЖІ ГРУП»;

3) ПРАТ «ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ФЕНІКС ЕНЕРДЖІ».

5. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ЖИТОМИРКОМУНСЕРВІС».

6. Про зміну встановленої потужності теплогенеруючих установок ліцензіату з виробництва теплової енергії ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ».

7. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЛАДУС».

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі» (щодо удосконалення вимог стосовно третинного регулювання частоти та резервів заміщення, а також забезпечення уставок налаштування функцій стабілізатора енергосистеми (PSS) та демпфірування коливань потужності (POD)).

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 01 листопада 2022 року № 1369» (щодо уточнення вимог в частині процедури виконання існуючими споживачами з встановленими генеруючими установками технічних вимог).

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» порушення законодавства у сфері енергетики.

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про результати розгляду спору між ТОВ «ДТЕК Високовольтні мережі» та ПрАТ «НЕК «Укренерго».

12. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

13. Про недотримання ФГ «ОМЕЛЬЯНЕНКО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

14. Про недотримання ТОВ «ГАЗЕНЕРГО-ТРЕЙД» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

15. Про недотримання ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

16. Про недотримання ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

17. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ».

18. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ».

19. Про порушення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» законодавства у сфері теплопостачання та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

20. Про недотримання ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

21. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 28 лютого 2023 року № 370 («Про накладення штрафу на ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу»).

22. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЛАЙТДЕЙ» (за зверненням НЕК «УКРЕНЕРГО»).

23. Про проведення позапланових виїзних перевірок АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ», АТ «КИЇВГАЗ», ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ З ПОСТАЧАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ГАЗУ», АТ «ЧЕРКАСИГАЗ», ПРАТ «УМАНЬГАЗ» (за зверненням ОГТСУ).

24. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ТИСМЕНИЦЯГАЗ» з розподілу природного газу.

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

27. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Звіту з оцінки відповідності (достатності) генеруючих потужностей для покриття прогнозованого попиту на електричну енергію та забезпечення необхідного резерву у 2022 році».

28. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАРФІЛД-8»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОЛАРФІЛД-14»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «КАЛІПСО БІОГАЗ» (Біогазовий комплекс з виробництва електроенергії з біогазу Чернігівська обл., (інформація з обмеженим доступом))»;

«Про припинення дії «зеленого» тарифу ФОП ПЕРЕСАДЬКУ РОМАНУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 31 березня 2023 року № 592» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 32730437) (СЕС «Дернів-1»), ТОВ «СОЛАРФІЛД-8» (СЕС Вінницька обл., (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «СОЛАРФІЛД-14» (СЕС Вінницька обл., (інформація з обмеженим доступом)), ТОВ «КАЛІПСО БІОГАЗ» (Біогазовий комплекс з виробництва електроенергії з біогазу Чернігівська обл., (інформація з обмеженим доступом)), та у частині припинення дії «зеленого» тарифу даховій сонячній електростанції (СЕС Київська обл., (інформація з обмеженим доступом)) ТОВ «МАКС ЛАЙТ», та у частині припинення дії «зеленого» тарифу ФОП ПЕРЕСАДЬКО РОМАН ВОЛОВИМИРОВИЧ (електростанція на біомасі (з використанням відходів лісового господарства) Івано-Франківська обл., (інформація з обмеженим доступом)).

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» на 2023 рік».

30. Про коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік» та схвалення проєкту Закону.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux