Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 жовтня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 04 жовтня 2023 року о 20:50

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 жовтня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «Златсаш»;

2) ТОВ «СОЛАР СТАР АГРО».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ГАЛОР ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «НЕК»;

3) ТОВ «УКРАЇНСЬКА СИЛА ЕНЕРГІЇ».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПАТ «КВБЗ».

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ДП «ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО МАЯК» ПРАТ «ВІННИЦЬКИЙ ЗАВОД «МАЯК».

6. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЕСГ ТРЕЙДІНГ».

7. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 13 жовтня 2021 року № 1752 (зміна місцезнаходження об’єкта).

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки.

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на 2024 – 2028 роки.

10. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення змін до інвестиційних програм на 2022 рік:

1) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 31 січня 2023 року № 174» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» на 2023 рік.

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 січня 2023 року № 169» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік.

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1133» щодо внесення змін до Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2023 рік.

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 07 липня 2016 року № 1234».

15. Про спрямування на потреби Збройних Сил України частини заробітної плати Голови та членів НКРЕКП».

16. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил організації звітності, що подається суб’єктами господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розрахунку та встановлення ставки внесків на регулювання».

18. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку продажу та обліку електричної енергії, виробленої активними споживачами, та розрахунків за неї».

19. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення Змін до Правил розгляду звернень споживачів щодо дій суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, та врегулювання спорів», затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 02.07.2019 № 1333.

20. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», якою затверджено Порядок врегулювання спорів, що виникають між суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, від 05.02.2019 № 156.

21. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 02 травня 2023 року № 122-р «Про усунення порушень ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ».

22. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 09 вересня 2022 року № 59-р «Про усунення порушень ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ».

23. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

24. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГАНСЬКА СЕС» з виробництва електричної енергії.

26. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПЕГАС СОЛАР»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29 вересня 2023 року № 1765» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ПЕГАС СОЛАР» (СЕС «Пегас Солар»), ТОВ «СЕС ВИНОГРАДОВО» (СЕС «Коржі-1»)).

27. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 13.12.2022 № 1686» щодо зміни тарифу на виробництво теплової енергії ТОВ «ЕКОТЕПЛОРЕСУРС».

28. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження структури розподілу пропускної спроможності міждержавного перетину Україна – Угорщина».

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 17 січня 2023 року № 109».

32. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку функціонування платформ інсайдерської інформації».

33. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної енергії на період дії в Україні воєнного стану».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux